Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az USA-ban tényleg visszasírjá...

Az USA-ban tényleg visszasírják Donald Trump elnökségét?

Figyelt kérdés

2022. márc. 22. 17:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
47%
12. Nem tudom ki az a "ti", de én jobboldali konzervatív szavazópolgár vagyok, és engem a moszkoviták tuttira nem képviselnek.
2022. márc. 22. 17:30
 12/31 anonim ***** válasza:
41%

11.

Pont ezért kellene egy "szélsőséges" jobboldali vagy akár anarchista pártot élesíteni, mert a nemzetieskedően balos Fidesz és a globalista-internacionalista "demokrata ellenzék" egyformán rossz. Mindkettőnek menni kellene már. Sőt. 2006-ban mennie kellett volna mind a kettőnek.

2022. márc. 22. 17:31
 13/31 anonim ***** válasza:
36%

13.

Akkor ki igen? Szeretném tudni, mert keresem azt, akire szívesen szavaznék, akivel egyet tudnék érteni. Ilyen jelenleg nincs, van a hasonlóan szar Fidesz meg az Összefogás (nem tudom épp milyen néven futnak) - egyiket sem kedvelem.

2022. márc. 22. 17:33
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

Van aki igen, van aki nem...

Összességében nem azt mutatják a statisztikák. Biden approval ratetingje most (net approval, azaz %támogatja-%ellenzi alapján) kb -10% körül mozog, míg trump ugyanennyivel a megválasztása után -12%, a végével pedig -19% volt, azaz a többség Trumpról rosszabbul vélekedik, többen nem kedvelték mint Bident. Ez persze változhat, és összeségében romló tendenciát mutatnak a mérések Biden szempontjából.

2022. márc. 22. 17:42
 15/31 anonim ***** válasza:
28%

Több, mint egy éve van hivatalban Biden és most először sikerült annyira lerontania a támogatottságát, hogy Trump azonos időszakbeli számaihoz pár tizedponton belül kerüljön. Az előző pár héten tizedekkel Trump 4 évvel ezelőtti adata volt jobb, most megint Biden a nyerő.

[link]

2022. márc. 22. 18:05
 16/31 mindentudó99 ***** válasza:
47%
Biden egy demens öreg ember aki rendszeresen elalszik tárgyalás közben. Ráadásul mások orra alá fingik. Csoda ha nincs rá igény? Persze nekem mindegy de ekkora ország élére tényleg félholtat kell kinevezni?
2022. márc. 22. 18:14
 17/31 anonim ***** válasza:
71%

Jönnek a félidős választások az USA-ban.

Ha érdekel figyeld, aztán következtess.

2022. márc. 22. 18:33
 18/31 anonim ***** válasza:
24%
Elég sok fszságot csinált amivel amivel az emberek nagyrésze nem számolt. Trump az csak hülyeségeket hadovált de az adminisztrációja jóval jobban dolgozott
2022. márc. 22. 18:36
 19/31 anonim ***** válasza:
48%

Nem a párttal volt a gond, hanem magával a csávóval. Túl öreg Trump, nem való elnöknek. Arról nem is beszélve, hogy mennyi hülyeséget összehordott, ami főleg a korona vírus idején tetőzött. Emlékszem még a klóros ajánlására, azt hittem ott kap szívrohamot az egészségügyi miniszter, aki fel is pattant a székről a hallottak közepén. Egyszerűen egy ilyen alak nem legyen, ne is akarjon elnök lenni. Maradjon az üzleti világban, ahová való.

Bident az elejétől fogva nem csípem, ő is egyszerűen túl öreg erre a pozícióra. A következő 90 éves lesz esetleg? + vak és demenciában szenvedő esetleg? Ne értsétek félre, minden tiszteletem az időseké, mi is oda jutunk egyszer, mi is megöregszünk. És azt sem mondom, hogy minden fiatal oda való, csak a kora miatt, mert nem, dehogy is.

Őszintén megmondom, én nagyon szívesen látnám Mike Pence-t az elnöki székben. Csak annyi lett volna jó abban, ha Trump nyer, hogy úgy lett volna esélye Pence-nek a jövőben. Nagyon szimpatikus, komoly ember. Tudom, ő is 60+, de az még nem 70+ vagy épp 80. Személyes véleményem.

2022. márc. 22. 18:49
 20/31 anonim ***** válasza:
28%

18

A média jobban fújt rá, ezért utálják többen. A republikánus elnököket mindig a földbe döngöli a demokrata média, ami ott kb. olyan, mint itthon a Fideszé. A Fox-on kívül talán alig van republikánus média, és még azt a keveset is nácizza a többi, mert hát "aki republikánus az náci is, mert csak az nem náci, aki demokrata".

Kicsit olyan, mint itthon a Demokratikus Koalíció, akinek szemében mindenki náci, aki nem a Demokratikus Koalíció szavazója, tagja, támogatója.

2022. márc. 22. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!