Az USA-ban tényleg visszasírják Donald Trump elnökségét?
11.
Pont ezért kellene egy "szélsőséges" jobboldali vagy akár anarchista pártot élesíteni, mert a nemzetieskedően balos Fidesz és a globalista-internacionalista "demokrata ellenzék" egyformán rossz. Mindkettőnek menni kellene már. Sőt. 2006-ban mennie kellett volna mind a kettőnek.
13.
Akkor ki igen? Szeretném tudni, mert keresem azt, akire szívesen szavaznék, akivel egyet tudnék érteni. Ilyen jelenleg nincs, van a hasonlóan szar Fidesz meg az Összefogás (nem tudom épp milyen néven futnak) - egyiket sem kedvelem.
Van aki igen, van aki nem...
Összességében nem azt mutatják a statisztikák. Biden approval ratetingje most (net approval, azaz %támogatja-%ellenzi alapján) kb -10% körül mozog, míg trump ugyanennyivel a megválasztása után -12%, a végével pedig -19% volt, azaz a többség Trumpról rosszabbul vélekedik, többen nem kedvelték mint Bident. Ez persze változhat, és összeségében romló tendenciát mutatnak a mérések Biden szempontjából.
Több, mint egy éve van hivatalban Biden és most először sikerült annyira lerontania a támogatottságát, hogy Trump azonos időszakbeli számaihoz pár tizedponton belül kerüljön. Az előző pár héten tizedekkel Trump 4 évvel ezelőtti adata volt jobb, most megint Biden a nyerő.
Jönnek a félidős választások az USA-ban.
Ha érdekel figyeld, aztán következtess.
Nem a párttal volt a gond, hanem magával a csávóval. Túl öreg Trump, nem való elnöknek. Arról nem is beszélve, hogy mennyi hülyeséget összehordott, ami főleg a korona vírus idején tetőzött. Emlékszem még a klóros ajánlására, azt hittem ott kap szívrohamot az egészségügyi miniszter, aki fel is pattant a székről a hallottak közepén. Egyszerűen egy ilyen alak nem legyen, ne is akarjon elnök lenni. Maradjon az üzleti világban, ahová való.
Bident az elejétől fogva nem csípem, ő is egyszerűen túl öreg erre a pozícióra. A következő 90 éves lesz esetleg? + vak és demenciában szenvedő esetleg? Ne értsétek félre, minden tiszteletem az időseké, mi is oda jutunk egyszer, mi is megöregszünk. És azt sem mondom, hogy minden fiatal oda való, csak a kora miatt, mert nem, dehogy is.
Őszintén megmondom, én nagyon szívesen látnám Mike Pence-t az elnöki székben. Csak annyi lett volna jó abban, ha Trump nyer, hogy úgy lett volna esélye Pence-nek a jövőben. Nagyon szimpatikus, komoly ember. Tudom, ő is 60+, de az még nem 70+ vagy épp 80. Személyes véleményem.
18
A média jobban fújt rá, ezért utálják többen. A republikánus elnököket mindig a földbe döngöli a demokrata média, ami ott kb. olyan, mint itthon a Fideszé. A Fox-on kívül talán alig van republikánus média, és még azt a keveset is nácizza a többi, mert hát "aki republikánus az náci is, mert csak az nem náci, aki demokrata".
Kicsit olyan, mint itthon a Demokratikus Koalíció, akinek szemében mindenki náci, aki nem a Demokratikus Koalíció szavazója, tagja, támogatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!