Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Doneck (Ukrán város) kinek a...

Doneck (Ukrán város) kinek a kezén van? Oroszok vagy ukránok?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 12:28
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

#6 meszike91

Nos reméled tudod hogy az ukrán nacionalisták és a kormány kézenfogva gyilkolták/verték és politikailag nyomták el az ott élő kisebbségeket? ezt remélem te is tudod! és azt is hogy nem csak az Oroszokat hanem Lengyeleket, románokat, Magyarokat is! (többek közt) szóval többek közt ezért is robbant ki ez a háború! remélem tudod hogy felgyújtották a Magyar emlékművet és lekutyázták a Magyarokat? rádásul politikailag elnyomták ahogy csak tudták! Drábik János is elmondta a véleményét (nem az ukránok mellett volt) és elég tapasztalt és tanult ember, talán 1-2 előadását hallgasd meg! :)

2022. márc. 21. 16:42
 12/30 meszike91 ***** válasza:
25%

16:42

Te is naiv vagy. Nem kell mindent elhinni az orosz propagandából sem. Ez a geopolitikáról szól, de ha ezt kommunikálná a kreml, az nem volna olyan hatásos mint nácizni.

2022. márc. 21. 18:12
 13/30 A kérdező kommentje:

#12 meszike91

neharagudj de amit írtam az tény! ha a tényeknek nem hiszel akkor csak sajnálni tudlak!

2022. márc. 21. 18:14
 14/30 meszike91 ***** válasza:
29%

18:14

Fogalmad sincs arról hogy hogyan működik a politika, csak megszívtad magadat orosz propagandával. Az oroszokról érdemes tudni, hogy a kommunista propaganda hagyományait viszik tovább.

Ukrajna elnöke egy orosz zsidó akit 70%-kal szavaztak meg. Ennyire Oroszgyűlölő és náci Ukrajna. Nem kell hinni a propagandának, mert hazudik.

2022. márc. 21. 18:27
 15/30 A kérdező kommentje:

Ismerek kárpátaljaiakat, elmondták imlyen az ukrán kormány és az ukrán nép! az meg hogy elnyomó törvényt hoznak az is mi? nagy demokráció mi? akinek itt nincs fogalma a politikáról az te vagy! nagyon naív vagy és elhiszel mindent amit a nyugat elmond de attól még vannak szomorú tények! beszélgess 1-2 kárpátaljaival vagy néz utána az ukrán nyelvtörvénynek!

2022. márc. 21. 19:44
 16/30 meszike91 ***** válasza:
42%

19:44

Pont a kárpátaljaiaktól hallom hogy értetlenkednek azon amit a magyar média ír az ottani helyzetről. Itt te vagy aki benyeli a propagandát.

2022. márc. 22. 11:22
 17/30 A kérdező kommentje:
milyen érdekes, én az összes eddigi kárpátaljaitól teljesen mást hallottam :) milyen érdekes... véletlenülsem hazudsz igaz? :)
2022. márc. 22. 11:53
 18/30 meszike91 ***** válasza:
42%
Vagy csak te hazudsz
2022. márc. 22. 12:30
 19/30 anonim ***** válasza:
9%
18-itt aki hazudik az te vagy!
2022. márc. 22. 12:39
 20/30 A kérdező kommentje:

igen minden ember akivel beszéltem hazudott nekem és minden bizonyíték (törvény vagy kárpátalja felvételek) is csak hamisak voltak ugye? mind hazugság mert "meszike" azt mondta hogy mind hazugság, gyerek gondolkozz már picit! de belinkelek bár dolgot :) nézd meg :)

https://www.youtube.com/watch?v=x_TFYuJO3vQ&t=0s

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=a2Of5kRJ8tw

[link]

mindenki hazudik csak te nem drága "meszike"

2022. márc. 22. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!