Akik szerint jogos Ukrajna megtámadása, azok mégis mivel érvelnek?
Figyelt kérdés
Idáig csak homályos utalásokat hallottam, hogy "ne húzogasd az orosz medve bajszát", meg "ők is megérik a pénzüket" stb. stb. De el vagyok képedve, hogy mennyien állnak a magyarok közül is az oroszok mellé. De a nagy oroszimádó kommentek nem igazán tartalmaznak semmilyen indoklást.
Vannak konkrétumok is?
2022. márc. 20. 13:04
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
Az ukrán neonácik rémtetteit pár éve még a mainstream média is emlegette most meg csend és hullaszag. Eddig 13.000 embert kb. 500 gyereket!! mészároltak le. Az eszem megáll, hogy felmerülhet egy ilyen ország uniós csatlakozása egyáltalán. Őrület mekkora dezinformáció árad most Ukrajna és a Zelenszkij rezsim hőssé avatása érdekében. Nekem senki ne mondja, hogy ez nem egy kreált konfliktus már megint ahogy azt általában az USA intézi ha akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!