Akik szerint jogos Ukrajna megtámadása, azok mégis mivel érvelnek?
Idáig csak homályos utalásokat hallottam, hogy "ne húzogasd az orosz medve bajszát", meg "ők is megérik a pénzüket" stb. stb. De el vagyok képedve, hogy mennyien állnak a magyarok közül is az oroszok mellé. De a nagy oroszimádó kommentek nem igazán tartalmaznak semmilyen indoklást.
Vannak konkrétumok is?
Átveszik az orosz narratívát. Ukrajna támadásai humanitárius válságot okoztak a Donbasszban. A NATO terjeszkedése veszélyezteti Oroszországot és ráadásul Ukrajna már olyan tervekkel állt elő, hogy atomfegyverhez jutna, megsértve a budapesti memorendumot, nemzetközi szerződésekben vállaltakat (amit egyébként gyakorlatilag Oroszország is megsértett), ezért kellett lépni, hadműveletet indítani.
Viszont ezek szerintem nem indololják az invázió megindítását, nem megfelelő jogalap, aránytalan válaszlépés.
5: tudtommal évek óta próbálják "jogi úton" sikertelenül.
nem dolgom eldönteni mi jogos vagy nem az, inkább azt mondom az ilyen esetek miatt gondolják így az emberek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!