Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért gondolja azt Orbán,...

Miért gondolja azt Orbán, hogy a nyugat hanytlik? Elmész Németországba (vagy bárhova Nyugat-Európába) és azt látod, hogy az emberek jobban és boldogabban élnek, mint itthon. Oroszország meg egy csóró ország egy tömeggyilkos, korrupt diktátorral.

Figyelt kérdés
Én értem, hogy LMBTQ, de ők senkit sem bántanak, mi se bántsuk őket.

2022. márc. 19. 14:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Olyan diktatúra nincs, amiben jól élnek (és boldogan). Tehát Ausztria és Németország nem lehetnek azok.
2022. márc. 19. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

én 50-50%-ban itthon és Norvégiában élek, rengeteget utazom.

A 6-os egy agymosott szerencsétlen! 8-as voltam.

2022. márc. 19. 20:47
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

A kérdésben van igazság,de az elmúlt években azért ez a nyugodt nyugati élet képe sokat kopott.

Valóban a bérek magasabbak,de most már minden megdrágult ott is.A lakhatás,az áram,a melegvíz,az élelmiszerek is egyre drágábbak lettek.

A magasabb bérek még egy ideig képesek ezt a helyzetet elfedni,de ha valakinek nincs egy kimagaslóan jó szakmája/orvos,kutató,informatikus,gépészmérnök,vegyész,/akkor már nagyon meggondolandó kimenni,mert a mosogatás,takarítás,babyfelügyelet már nem annyira menő szakmának számít mint mondjuk 10-15 évvel ezelőtt.

Már idehaza is van lehetőség jobban keresni,és az árak ha nőnek is,de még mindenképpen alacsonyabbak,mint odakinnt,főleg a szolgáltatások,és a lakhatás,meg a rezsi.Itt óriási a különbség.

Már nem akkora ez a buli ez az egész,mint régen,amikor mondjuk az NSZK-ban dolgozott valaki mint szerelő,vagy csontozó.

2022. márc. 19. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

Valami életszínvonal esés lehet odakinn,mert itt Pesten arányosan már sokkal több a drága autót láttam az utóbbi időszakban,mint odakinn Németországban.

Lehet tényleg már nem az a fő gondja az átlag németnek,-mint 10-15 éve-hogy 3-4 évenként új autót kell mindenáron venni,mert az az alap náluk.

Lehet hogy most a rezsire tesznek félre már,és nem kocsira.

2022. márc. 19. 21:36
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Lehet nekik is kéne egy Rezsi Szilárd.
2022. márc. 19. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:
33%

A jó mód lesz a vesztük, mert bevándorlókkal akarnak minden munkát elvégeztetni.

Én éltem németben. Nem mernek az emberek saját véleményt megfogalmazni, mert ha valamiről elmondják, amit valóban gondolnak, akkor kirekesztik, kifúrják a munkahelyéről. Inkább úgy vannak vele, hogy bólogatnak.

Tavaly települtem vissza. És egy német kollégám is nyugdíjasként itt vett Nyugat-Magyarországon egy kis házat, mert kint úgy érzi, hogy el van nyomva, mint német állampolgár...

2022. ápr. 22. 17:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Nyilván Nyugaton is vannak problémák, de Oroszországban nem kitúrnak a munkahelyedről, ha más a véleményed, hanem 10 évet kapsz...
2022. ápr. 22. 19:17
 18/20 anonim ***** válasza:

16: Itt mindenki azt mesél amit akar.

Te is...

Én meg most is részben kint élek, és mosolyogva olvasom a vergődésedet!

2022. ápr. 22. 19:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Lobkodtak el? Xdxdxd d az milyen szó?
aug. 16. 11:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Rákosi, Kádár - mindkettő azzal házalt, hogy mennyire hanyatlik a Nyugat.

Csak hát inkább őket nézték hülyének, mint hogy bedőljenek ennek a baromságnak.Orbán a harmadik ilyen idióta, aki a Nyugat hanyatlását vizionálja... Remélem a két elődje sorsára jut - mielőbb!

aug. 16. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!