Már ki lehet jelenteni hogy Putyin egy háborús bűnös tömeggyilkos aki semmivel sem jobb mint Hitler vagy Sztálin?
Nem. Előre leszögezem, ellenzem a háborút és én is agresszornak tartom az oroszokat.
Ellenben a legtöbb esetben civil épületekben irányíthatatlan bombák és rakéták okoztak károkat, illetve a civil veszteségek nagy része ehhez hasonló szituációkban történt.
Ha valóban sz.rna bele és nem törődne a civilekkel, már nem lenne Ukrajna. Nem állnának napokig a tankok a városok körül, nem lehetne civil forgalom, lőnének arra ami/aki mozog.
Vannak balesetek és egy háborúban (ami ismét kiemelem, egy tragédia és szomorú, hogy még mindig van) baleset az, ha egy irányíthatatlan rakéta civil épületet talál és ezzel megöli a benne lévőket. De sajnos előfordulhat.
Ha valaki nem indít háborút, akkor viszonylag kicsi az esélye, hogy civil épületeket talál el rakétával.
Aki meg háborút indít az tömeggyilkos. Több ezer orosz és ukrán embernek nem kellett volna még meghalnia, mert fiatalok és egészségesek voltak.
De jött ez a hatalmi tébolyban szenvedő orosz barom, és úgy döntött, hogy neki kell egy saját piramis, kerül amibe kerül.
6# ha valaki ellopja a Józsika biciklijét, én is ellophatom a Gabikáét?
Ha valaki megveri Petikét, én is megverhetem Pistikét?
Amerika háborús tetteit is elítélem, azok is hatalmi- és gazdasági indíttatásúak. De ez nem jogosítja fel az oroszokat a háború kezdeményezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!