Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elképzelhető hogy már küldött...

Humor Herold kérdése:

Elképzelhető hogy már küldött a NATO vagy Usa konkrét katonai segítséget Ukrajnába?

Figyelt kérdés

Katonákra gondolok, akiket titokban szivárogtatott be Ukrajnába.

És nyilván nem jelentették be.Máshonnét az oroszok honnét tudnák? Nyilván ukránoknak álcázva magukat.

Putyin fenyegetése csak arra utalt hogyha beavatkozik bárki, akkor cudar világ lesz.Más lefordíthatja ezt úgy is,hogy amíg Putyin nem tudja addig bármit lehet.

Elképzelhető hogy vannak hasonló simlisségek a háttérben? Vagy tuti csak az történik amit a médiában olvashatunk?

2022. márc. 18. 19:34
1 2
 11/13 Salamon Bálint ***** válasza:
A NATO-nak nincsen olyan haderoneme vagy "tagallami felajanlasa", hogy idegenlegio. Tagallamoknak van, de ok nem vesznek reszt kozvetlenul az Ukran konfliktusban, ahogy a tagallamok sem.
2022. márc. 18. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam nem az idegenlégióra gondoltam.

És igen,hivatalosan nem vesz részt egy tagállam katonai hadereje sem az ukrán orosz háborúban. A kérdés pont arról szólna, hogy vajon a nem hivatalos álláspont szerint mi a helyzet...amit nem tudunk mi sem, és az oroszok sem.Titokban benne lehet a keze valamelyik nagyhatalomnak olyan támogatásban ami ha kitudódna balhé lenne belőle?

Én kizártnak tartom hogy kizárólag csak az történik amit hallunk a médiából.Vannak dolgok amelyek nem kerülnek napvilágra.És lehet vannak olyan húzások akár orosz, akár más nemzet részéről,ami szintén nem kerül nyilvánosságra sem,és a másik nemzet számára sem derül fény a turpisságra.

2022. márc. 18. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ahogy írtam nem az idegenlégióra gondoltam.

És igen,hivatalosan nem vesz részt egy tagállam katonai hadereje sem az ukrán orosz háborúban. A kérdés pont arról szólna, hogy vajon a nem hivatalos álláspont szerint mi a helyzet...amit nem tudunk mi sem, és az oroszok sem.Titokban benne lehet a keze valamelyik nagyhatalomnak olyan támogatásban ami ha kitudódna balhé lenne belőle?

Én kizártnak tartom hogy kizárólag csak az történik amit hallunk a médiából.Vannak dolgok amelyek nem kerülnek napvilágra.És lehet vannak olyan húzások akár orosz, akár más nemzet részéről,ami szintén nem kerül nyilvánosságra sem,és a másik nemzet számára sem derül fény a turpisságra."

Egészen biztos lehetsz benne hogy megy a sunyiskodás. Szóval igen, egész biztos. Majd 50-év múlva megtudják a gyerekeink, vagy talán még mi is.

2022. márc. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!