Mi a FIDESZ töretlen népszerűségének a titka?
Figyelt kérdés
Mindenki szereti Orbán Viktort, a békemenetre is több 100 ezer ember ment el, messze a legnépszerűbb politikus, FB-n is több mint 1 millióan követik.2022. márc. 18. 08:10
21/34 anonim válasza:
19 vagyok. Lepontozhattok, de én éltem kint éveket, amíg ti itthonról azt hiszitek, hogy nyugaton kolbászból van a kerítés meg aranyeső hullik…
22/34 anonim válasza:
Itt a lepontozásból derül ki, hogy igazunk van.
23/34 meszike91 válasza:
09:29
Persze, a németek nyomorognak míg mi jól élünk. Azért dolgozik a sok német nálunk és nem fordítva...
24/34 anonim válasza:
Lehet nem lehúzós magyarnál kellett volna dolgozni! 2000-2500 euroból azért bőven meg lehet élni ma is
26/34 anonim válasza:
19-es
Más országokban szabályozva van az albérletpiac,ott nem a jövedelmük 50-70%-át költik albérletre,hanem mondjuk 30-40%ot.
Persze a "jobban élünk" fideszesnek(aki lakások kiadásából él) ez nem érné meg,szabályozni,mert minél többet akar.
Nálunk pedig 2x annyit kell dolgozni,ha sajátot akarsz,mert másoknak osztja az ingyenpénzt az állam.
Ha leegyszerűsítjük,mások lakásának a felét te fizeted ki,még neked drágább.
27/34 anonim válasza:
Szinte nem is létezik nálunk a(z értelmiségi) középosztály. Van pár mocsok gazdag tahó, meg a lumpen proletár nép. Utóbbinak tökéletesen elegendő a kádári-retro életérzés: legyen örök élet és ingyen sör, Kádár-kocka akár 40 év hitellel, egy 30 éves levedlett német használtató, kocsmában 100ft-ért lóhúgy sör, évi két nap Balaton, meg cirkusz minden mennyiségben. Orbán nem hülye, látja hogy ez kell a népnek, hát meg is adja neki, cserébe az istenadta nép szentté avatja még azelőtt, hogy egyáltalán meghalna. Csoda, hogy még piramist nem kezdtek el építeni neki.
28/34 anonim válasza:
27: Nem élek rosszabbul, mint a német rokonaim. Sem más középosztálybeli ismerőseim. Ott is vannak ám problémák...
29/34 anonim válasza:
Orbán nagy elme! Én Deákhoz hasonlítanám.
30/34 qkker1 válasza:
"Orbán nagy elme! Én Deákhoz hasonlítanám."
Szegény Deák forog a sírjában!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!