Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, hogy Puding beszólt a...

Igaz, hogy Puding beszólt a svédeknek is, mivel fegyverkeznek, a NATO csatlakozás téma feljött? Illetve a finneknek is, azt hiszem. Mondhatni meg lettek fenyegetve.

Figyelt kérdés
Ott kiket akar felszabadítani? 😅🤦🏻‍♂️ Mi köze van neki ahhoz, hogy a svédek vagy bármilyen független ország mit csinál? A vén 🐐 nem tud lenyugodni....
2022. márc. 17. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

" És Putyin nem örülne, "

És arra ki nem sz.rik, hogy putyin, ez a gyilkos, pszchopata köcsög minek örülne és minek nem?

2022. márc. 17. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Putin ledózerolja a kedvenc nyugatod.
2022. márc. 17. 11:20
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Ki írta, hogy nyugat a kedvencem? Bírom az ilyen egyszerű lelkeket, mint te. Nem egyszer előfordult, hogy valami negatívat mondtam Pudingra egy emberkének, erre elkezdte szidni nekem az illető Bident, de olyan is, hogy az Uniót stb. De most őszintén, mit érdekel engem, hogy ki mit mond arra a másik vén kecskére vagy az Eu-ra? Amit Biden csinál, azért ő a bűnös, felelős, amit Puding, azért meg Puding. Az egyszerű ember logikája, színei a másikat, pedig mindkettő egyforma. 😄
2022. márc. 17. 11:28
 14/16 A kérdező kommentje:
*szidni a másikat
2022. márc. 17. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, ezen ne csodálkozz. Az itteni Putyin imádók a tipikus egybites Fideszesek. Ha nem vagy oda Putyinért, akkor csak is nyugatimádó libsi lehetsz. Mert az, ha gondolkodó független ember vagy önálló véleménnyel, a világot átlátni akarva, ez egy fideszes számára elképzelhetetlen.
2022. márc. 17. 11:33
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 Hát igen, így van, ahogy írod. Elég sajnálatos. Mintha csak fehér meg fekete létezne.
2022. márc. 17. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!