Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, hogy Puding beszólt a...

Igaz, hogy Puding beszólt a svédeknek is, mivel fegyverkeznek, a NATO csatlakozás téma feljött? Illetve a finneknek is, azt hiszem. Mondhatni meg lettek fenyegetve.

Figyelt kérdés
Ott kiket akar felszabadítani? 😅🤦🏻‍♂️ Mi köze van neki ahhoz, hogy a svédek vagy bármilyen független ország mit csinál? A vén 🐐 nem tud lenyugodni....
2022. márc. 17. 10:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, a NATO alapvetően egy oroszellenes szövetség, És Putyin nem örülne, ha még több ország lépne bele. Ez érthető.
2022. márc. 17. 10:17
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
És neked mi közöd hozzá?
2022. márc. 17. 10:18
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Annyira nem venném ezt azértlazára. A svédek és a finnek beleavatkoztak az orosz-ukrán háborúba amihez semmi közük sincs. Mindketten nagy bajban lehetnek még. Nem hiába kezdtek el gyáván puncsolni a Natonak, és próbálnak hozzájuk bekerülni.
2022. márc. 17. 10:20
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Majd a gulágon más véleményen leszel Vlagyimir Putyin elnök úr különleges katonai műveleteiről és biztonsági követeléseiről.
2022. márc. 17. 10:21
 5/16 A kérdező kommentje:
#1 De neki szabad lett volna? Mert hogy beadta a kérelmet anno. Más független országnak meg nem? Ilyen a mesébe sincsen. Értem én, hogy nem tetszik neki ez meg az, de hát így járt. Független országok, azt csinálnak, amit csak akarnak.
2022. márc. 17. 10:22
 6/16 A kérdező kommentje:
#2 Nem nekem van közöm hozzá, hanem az adott országoknak és Pudingnak pedig semmi köze hozzájuk.
2022. márc. 17. 10:22
 7/16 A kérdező kommentje:
#3 Nagyon sok ország segít, ad fegyvereket nekik. Ez alapján mindenkivel elkezdhet cirkuszolni.
2022. márc. 17. 10:23
 8/16 A kérdező kommentje:
#4 Halt meg ott család tagod? Vagy náci táborban, hogy ennyire okoskodsz? A szádra sem kellene venni ilyesmit.
2022. márc. 17. 10:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#7: Sok ország Nato tag, és azoknak nem érdeke nekimenni. Egyenlőre...

Egyébként az összes ilyen országnak megígérte a megtorlást.

2022. márc. 17. 10:25
 10/16 A kérdező kommentje:
#9 Igen, sajnos tudom. Eszébe jut ennek az embernek, hogy okkal nem felé húznak? Hogy mit jelent a független szó? Ezzel nem a nyugatot akarom védeni, tudjuk mind, hogy ők is milyenek. De ez a nyílt fegyegetőzés felháborító és nagyon gyenge, aljas dolog.
2022. márc. 17. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!