Csernobilról napok óta nincs adat? (!)
Figyelt kérdés
Miért nem megy ki oda valamilyen atomenergetikai stb szakértől? Én rendszeresen nézem a globális háttérsugárzást, és Csernobilból napok óta nincs adat, viszont a környékéről igen, és az a szint az eléggé aggasztó. 490 nsv/h az érték. Ez a napi átlag. Sehol máshol a világon nincs ekkora. 500 nsv/h a riasztási szint. Tudja valaki, hogy mi a legfrissebb hír Csernobilról?2022. márc. 15. 19:49
21/53 anonim válasza:
Igen, én is nézem itt: [link]
Tegnap óta eltűntek az összes ukrán doziméterek, csak a belaruszt lehet megfigyelni.
22/53 A kérdező kommentje:
Kicsit fura, hogy erre a dologra senki nem figyel?
2022. márc. 16. 12:17
23/53 anonim válasza:
Valami történik ott az biztos.
Bár az 500nano sievert átváltva 0.5mikrosievert (ha minden igaz)
Az azért annyira nem vészes.
Bár a március 1. Mérési adatok az erőmű környékén 7000nsv feletti adatokat mutattak.
Kitudja azota mivan ott
24/53 anonim válasza:
Közben találtam róla valamit, elvileg ásnak ott, és feljött a szennyezett talaj, de hogy kik, azt nem tudni.
25/53 anonim válasza:
Mostmàr tűz is van az erőmű környékén.
26/53 szántóvető válasza:
az nem gond,a tüzérség lövöldöz és az okozott egy kis tüzet.pár napja leváltották a csernobili munkásokat tehát visszaáll az élet a megszokott kerékvágásba.
27/53 felkelhetetle válasza:
26 Hogyne okozna gondot, az a terület radiaktiv, a füst eléggé szét tudja vinni. A kérdés az, hogy mekkora tüz van.
28/53 szántóvető válasza:
27-akkor nem lenne ott egyetlen orosz katona sem,mint ahogy csernobilban sem dolgozna senki.nincs már sugárzás az erőmű közvetlen közelében.
30/53 A kérdező kommentje:
Szerintem azon a környéken már akkor gond volt, amikor kiírtam a kérdésemet, max mostanra már sehogy sem titkolható a probléma, de az biztos hogy hetek óta súlyos gondok vannak ott.
2022. márc. 22. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!