Csernobilról napok óta nincs adat? (!)
Figyelt kérdés
Miért nem megy ki oda valamilyen atomenergetikai stb szakértől? Én rendszeresen nézem a globális háttérsugárzást, és Csernobilból napok óta nincs adat, viszont a környékéről igen, és az a szint az eléggé aggasztó. 490 nsv/h az érték. Ez a napi átlag. Sehol máshol a világon nincs ekkora. 500 nsv/h a riasztási szint. Tudja valaki, hogy mi a legfrissebb hír Csernobilról?2022. márc. 15. 19:49
12/53 anonim válasza:
Nem tudom mit néztél!
13/53 A kérdező kommentje:
Ezt pint ez a térképet! Nézd meg Fehéroroszországot! Közel az Ukrán határhoz.
2022. márc. 15. 21:28
14/53 anonim válasza:
Az igen, figyeltem, de a csernobil körüliek normál értéket mutatnak. Nem tudom mitől lehet, próbáltam rákeresni máshol is, de semmi.
15/53 A kérdező kommentje:
Csernobil környékén nincs is adat kb másfél hete! Rendszeresen nézem, utoljára másfél hete volt onnan adat, és akkor is 300 felett volt az érték, aztán azóta nincs onnét adat.
2022. márc. 15. 21:35
16/53 anonim válasza:
Én is figyelem, de a környezetben - a fehéroroszon kívül - nincs növekmény.
17/53 A kérdező kommentje:
Így van! Tehát ott valami nagy mértékben koncentrálódik, és csak 10 egységgel marad el az érték a riasztási szinttől. Ott valami nagyon nem stimmel.
2022. márc. 15. 21:58
18/53 felkelhetetle válasza:
Szerintem azért Oroszországban is vannak megfelelő kvalitással rendelkező emberek, akik eltudják irányitani. Az oroszoknak meg most nyilván az az érdekük, hogy beszarassák a világot.
19/53 A kérdező kommentje:
18-as a kimagasló érték az Fehéroroszorszagból jön.
2022. márc. 15. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!