Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az igaz, hogy az ukránok...

Az igaz, hogy az ukránok nagyon nem szeretik enyhén szólva a magyarokat és cudarul is bánnak velük ott náluk?

Figyelt kérdés

Láttam két dolgot a face-en ami durva szerintem. Egyik egy segélykérő poszt, valaki szállásoljon el egy ukrán családot de ne vallja be, hogy magyar mert a velük lévő szenilis néni nem hajlandó magyarokhoz költözni, gyűlöli őket és ezt fennhangon mondja. Erre sok hozzászóló írta, hogy a többiek is csak mivel nem szenilisek a tudják ezt leplezni ezt nem nyilvánítják ki.

A másikban egy fiatal lány sokkolódva mondja, hogy ukrán influencerek hatalmas követőtáborral hazug dolgokat terjesztenek. Pl. hogy jönnek ide és a határőrök kiröhögik őket, na menjetek szépen haza, nem kapnak segítséget. Ez pedig mint tudjuk éppen ellenkezőleg van, hatalmas a segítségnyújtási kedve a magyaroknak, nagyon is szép ahogy cselekednek.

Szóval vajon igaz lehet ez a gyűlölség az ukrán részről? Elég szomorú ha igen.

2022. márc. 15. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi 10 évben egyre erősödött a magyarellenes propaganda és szinte már paranoid módon hangoztatták, hogy a százötvenezres magyar kissebbség szeparatista. Náci tuskók vonultak ellenük tüntetni és addig fajult az egész, hogy bomba is robbant egy székházban és külügyminiszteri szinten is ment a beszólogatás.
2022. márc. 15. 17:40
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Megmosolyogtató az az egyszem kulcsszó, amit megadtál.
2022. márc. 15. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

2

"Mi kell ahhoz, hogy valaki bűnözők tetteivel azonosítson egy több tízmilliós ország teljes egészét?"

Hogy kiközösitsék a bűnöző réteget, de nem teszik.

2022. márc. 15. 19:47
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

Útálják a magyarokat és aprírották ahol tudták is.

HA minden igaz 15000 oroszt végeztek ki és égettek donbászban.

Ítt a videó is és 26:25-től van erről szó.

https://www.youtube.com/watch?v=vjIlWjtiN0E

2022. márc. 15. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:

A nénis stroryt én is láttam, de már törölve lett. Nem értem, hogy miért, ilyen is van, nem mindenki szép és jó, s ezt nem azért mondom, mert ukrán, legyen bármilyen nemzetiségű az illető. Csak azért mert menekültek, még nem lettek szentek.

És igen, mindig is voltak, vannak és lesznek is olyan ukránok, akik nem bírják a magyarokat, oroszokat, kisebbséget, más népeket. Nekem a csoportomban (egyetem) 29 ember volt, abból egy néhány nem szeretett minket, magyarokat. Le is néztek ránk, érezhető volt, már abból is, ahogy beszéltek rólunk, mivel hozzánk nem igazán. De a javuk rendben volt, sőt nagyon segítőkészek voltak, ki is álltak mellettük a tanárokkal szemben, ugyanis az volt a másik gond, hogy sok tanár is nem éppen a legkedvesebb volt hozzánk. Olyan is volt, aki nyíltan utált minket. Aztán idővel kiderült, hogy amúgy a "kedves" tanár lánya beszél magyarul, maga a tanár meg azért vállal órákat olyan csoportokban, ahol magyarok vannak, mert akkor kap magyarországi pedagógus támogatást. Nagyon sok ukrán eléldegél a saját nyomorában, irigy arra, akinek több van, de nem tesz érte, hogy a saját helyzete javuljon. Az irigység nagy úr, pedig pl. az én szüleim kétkezi munkások, szóval kemény munkából volt, amink volt. Arról nem is beszélve, ha fejed tetejére is álltál se adtad le náluk a vizsgát, csak ha fizettél nekik, akkor sikerült. A korrupció, irigység nagyon mélyen gyökeret vert oda. A nyelvet mindig is utáltam. Az egyik oka az volt, mert maguk a tanárok se beszélték, csak immel-ámmal, beszélni abszolút nem voltunk tanítva, csakis szövegeket kellett bemagolni meg szabályokat. Egy kenyeret nem tudtunk volna kérni a boltban, de hogy mi az többszörösen mellérendelt mondat, na az tudtuk, legalábbis a meghatározását. Aztán meg mi voltunk szidva, hogy bambák vagyunk... Katasztrófa volt az ukrán oktatás. A mai napig az. Még az angol is jobb volt, bár az is nagyon gyenge minőségén folyt.

2022. márc. 16. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!