Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek is szánalmas,hogy...

Szerintetek is szánalmas,hogy a világ egyik legnagyobb hadereje (orosz) nem tudja lenyomni az ukránokat?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 09:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
Legyőzni lefogják tudni nem is az a kérdés, hanem mindenki azt mondta, hogy max 1 hét alatt. De nem így lett. Itt mind a kettő veszít. AZ oroszok lehet elfoglalják az országot de olyan erős lett az ukrán nacionalizmus ,hogy egy orosz uralmat lehet nem fognak lenyomni a torkukon.
2022. márc. 15. 09:32
 12/28 anonim ***** válasza:
46%

"Amúgy se jobb semmivel, mert egy Javelin ellen egyik se véd."

Netto butaság. Az összes t90-en van aktiv védelem ami leszedné a páncéltörőt. A t72-esek már csak múzeumi koporsóknak jók, nem véletlenül hagyják az út szélén őket, nagyobb biztonságban vannak a tankon kivül. :d

2022. márc. 15. 09:32
 13/28 anonim ***** válasza:
36%
Az aktív védelem sem minden esetben működik. Ha jól találja el akkor megy a levesbe
2022. márc. 15. 09:34
 14/28 A kérdező kommentje:
Van még mit szétlőni. Utolsó mondatodra reagálva. Amúgy a kérdező nem ukrán bérenc. Csak értetlenkedik,hogy miért töketlenkednek az oroszok.
2022. márc. 15. 09:36
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudja lenyomni? Nekem úgy tűnik hogy pont az történik. Amíg a sorozatsztár arról tudósít hogy mindjárt megnyerik a háborút, addig az oroszok sz@rrá bombázzák Ukrajnát!
2022. márc. 15. 09:38
 16/28 anonim ***** válasza:
68%

A nem tud és a nem akar között van egy árnyalatnyi különbség. Oroszországnak kezdetben nem volt célja a teljes országot megszállni. Most is a teljes haderő 10-20%-a van csak Ukrajnában.

Azon én is jót szoktam röhögni, mikor az ukrán zöld pólós színész fapofával kiáll és lenyilatkozza, hogy hány ezer orosz katonát öltek meg, hány repülőt, tankot lőttek ki és mindjárt az övék lesz Moszkva. Miközben lassan már fél Ukrajna orosz ellenőrzés alatt van.

2022. márc. 15. 09:45
 17/28 anonim ***** válasza:
61%
Valamilyen szinten egyetértek kérdező, kezd már ez az egész háborúsdi inkább nevetséges és kínos lenni, nagyon nem irigylem most Putyint, nagyon elszámította magát...
2022. márc. 15. 09:46
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"Az aktív védelem sem minden esetben működik. Ha jól találja el akkor megy a levesbe"

Azt nem tudom. Azt tudom, hogy az utolsó gázai hadműveletben egyetlen izraeli tankot se tudtak kilőni páncéltörővel. Volt, hogy újjongtak, hogy eltaláltak egyet, de az is felrobbant a tank mellett és a túzoltó készülék eloltotta a tüzet oszt kész.

2022. márc. 15. 09:46
 19/28 anonim ***** válasza:
2022. márc. 15. 09:48
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

#11 "hanem mindenki azt mondta, hogy max 1 hét alatt."

Kik azok a "mindenki"?

Mert az oroszok soha nem mondtak ilyet és csak ez számít.

Én mondtam ilyet, de korábban meg azt mondtam, hogy Putyin nem fogja megtámadni Ukrajnát, beéri a szakadár területek függetlenedésével. Mert nem értek hozzá és semmit nem jelent a véleményem, az csak egy vélemény egy kívülállótól.

Az a "mindenki" éppen így tévedett.

Az oroszok nem is terveztek 1 hetes háborút. Jó lett volna nekik nyilván ha az első pár nap után az ukrán kormány elmenekül, az ukránok egy része átáll az oroszok mellé és oroszbarát kormányt állítanak az élre, de nem így tervezték az nyilvánvaló. Ezért támadtak egyből több égtáj felől is, és kezdték meg a háborút az északi oldalról a fehérorosz határ felől, keletről meg a szakadár területek felől is egy időben.

2022. márc. 15. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!