Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A világ polgárai és elsősorban...

A világ polgárai és elsősorban az ukránok, miért nem képesek megérteni, hogy az orruknál fogva vezetik őket?

Figyelt kérdés

Az ukrajnai háború valójában arról szól, hogy az amerikai és az orosz tőkések civakodnak Ukrajna természeti értékein.

Zelenszkij pedig egy áruló aki kiszolgálja az amerikai tőkések érdekeit és az ukrán természeti értékeket.

Az amerikai tőkésekért halnak az ukránok és Zelnkij hatalmáért mert a háborúra hivatkozva nem kell majd beismernie hogy teljes csődbe juttatta az országot. Nyilván az oroszok meg az egyik kutya másik eb kategória.

Sziria is egy nagyon hasonló szituáció volt csak ott az oroszok kapták a kitermelési jogokat

2022. márc. 6. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Szeretem az "ilyen" konteós embereket, úgy látom számujra sokkal szórakoztatóbb az élet mint az átlag embereknek.
2022. márc. 6. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, te miért nem tudod megérteni, hogy az orosz propaganda az orrodnál fogva vezet?
2022. márc. 6. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

+ az egyre virágzóbb eurázsiai gazdasági együttműködési rendszer szétverése

Ahogy Bogár László mondta: "Levágod te azt majd magadnak, ha rád gyújtom a házat" elv mentén

2022. márc. 6. 19:55
 4/13 A kérdező kommentje:

Hol olvastál te olyan orosz propagandát, hogy Ukrajnán az orosz és az amerikai tőkések civakodnak????

Ha vetted a bátorságot ehhez a pimasz hozzászóláshoz, linkeld is, de nagyon gyorsan!!!!

2022. márc. 6. 19:58
 5/13 Deff ***** válasza:
64%
Hmm remélem mininum politológia tanszéken vagy rektor ha csak te látod az nagy Igazságot és mindeki más buta.
2022. márc. 6. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
Amerika ültette az elnöki székbe. Ki s**gét nyalná, ha nem az övéket. Húzni kell a háborút, hogy minél jobban tönkretegyék az oroszokat, ez a feladat. Az, hogy a nép hullik, mint a légy, ott senki nem érdekel. Z egy bábu. Viszont Oroszország is csak kihasználja, felhasználja Ukrajnát. Pont lesz#rják az ott élő oroszokat, színjáték az egész. Egyszerűen P. nem bírja elviselni, hogy a jelenlegi kormány Amerika párti és bújnak minden téren Ukrajnába. Ukrajna az övék, nem akarnak osztozni rajta. Nem is tudnának, minden vagy semmi kell. És ott van a szerencsétlen ukrán kormány, dilletánsok gyülekezete. És igen, a kormány n@ci. Minden csóri országra jellemző a n@ciság. A nyugati országok nem hülyék, nem vakok, egyszerűen nincs szükségük arra, hogy folyamatosan arról pofázzanak, hogy mekkora és milyen csodás nemzet az övék. Miért is kellene bárkit is utálni, lenyomni, ahogy az ukránok teszik a magyarokkal, oroszokkal Ukrajnában. De Magyarország se különb. Tárt karokkal várják a fehér háborús menekülteket, a feketéket kerítés várta, úgy mutatták be őket, mint közönség majmokat. És nem, nem vagyok bevándorlás párti, de lássuk be, óriási a szakadék a színesbőrű és a féherbőrű menekültek fogadása között. Ez is megmutatta nekünk, hogy sosem tudhatjuk kinek és mikor kellesz menekülni, nem szabad senki felett ítélkezni.
2022. márc. 6. 20:06
 7/13 A kérdező kommentje:

"Hmm remélem mininum politológia tanszéken vagy rektor ha csak te látod az nagy Igazságot és mindeki más buta."

Hol mondtam én ilyet?

2022. márc. 6. 20:07
 8/13 Deff ***** válasza:
80%
Hát a kérdés nagyjából arról szól hogy mindenki félre van vezetve csak te tudod a tutit. És mi van ha te tévedsz?
2022. márc. 6. 20:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem mondtam sehol sem olyat hogy tévedhetetlen vagyok!

2022. márc. 6. 20:09
 10/13 A kérdező kommentje:
És nem erről szól a kérdés!
2022. márc. 6. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!