Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted megérdemli Ukrajna...

Szerinted megérdemli Ukrajna amit kapott?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 07:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

15# áll a halál! Attól hogy utálom sz összes ukránt nem fogok beállni a seregbe.

A legnagyobb képmutató vagy te is. LElfogadom a háború előtt te is utáltad Ukrajnát, s most csak megjatszátok magatok.

És miért? Vagy a gyakori kérdések pontrendszere miatt vagy pedig mert most mindenki "ezen a véleményen van, akkor én is követem" mint a birka

2022. márc. 14. 09:21
 22/27 anonim ***** válasza:
48%
09:21: sosem utáltam Ukrajnát, mert nem vagyok olyan szerencsétlen, mint te. De egyszer talán felnősz.
2022. márc. 14. 09:48
 23/27 anonim ***** válasza:
20%
20, csakhogy ott nem is élnek ukránok, Kárpátalján, nincs, aki elnyomhatna. Amúgy tényleg karma, csak azt kapják, amit ők tettek a ruszinokkal, akiket erőszakosan asszimilálni próbáltak. Én fel is tettem erről egy kérdést. Az ukránok tagadják a ruszinok létét is, és területeket lopnak.
2022. márc. 14. 11:10
 24/27 anonim ***** válasza:

6

"Legjobb lenne ebből mindenkit kihagyni, és politikusok közt lerendezni."

Úgy érted kiküldeni őket fegyverekkel vagyhogy nyirják kiegymást és aki győz,azt nyirja ki a nép, ne tudjon több kárt okozni?

2022. márc. 14. 12:31
 25/27 A kérdező kommentje:
22# nem szernecse függő hogy mit utálok... Igazából pénzügyileg, családilag jó sorsom van. Nem egy elhízott valaki vagyok...
2022. márc. 14. 13:10
 26/27 anonim ***** válasza:
34%

Igen. Kárpátaljaiként mondom. A civileket sajnálom, de az ország teljes mértékben megérdemli.

Aki Ukrajnát támogatja, az ezt támogatja: [link]

[link]

2022. márc. 15. 20:23
 27/27 A kérdező kommentje:

26# ó te. Legalább azt olvasnád el amit küldesz.. 2014-ben harcok dultak donyec térségben.

Azt hogy ezt ki okozta 50/50 vagy ukrán, vagy szakadár okozta. Na ennyit erről.

Meg valami?

2022. márc. 15. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!