Mit lehet szeretni egy őrült zsarnokon, aki elnyomja a népét?
2022. márc. 13. 15:32
2/10 anonim válasza:
Mivel Orban haverja igen szeretem, jobb mint a nyugat.
2022. márc. 13. 15:46
3/10 anonim válasza:
Egy hónappal ezelőttig legalábbis tiszteltem. Elmúlt.
2022. márc. 13. 15:59
4/10 anonim válasza:
Nem szeretem, mert egyetlen politikust sem "szeretek". Sőt olyan ember iránt nem nagyon lehet szeretetet érezni, akit még csak nem is láttam személyesen, nem beszéltem vele egy mondatot sem.
Az, hogy tisztelem, és elismerem-e az már egy másik kérdés. Az biztos, hogy nagyon erős szövetségben áll Magyarországgal, és ha a felépítést, értékrendet, életmódot nézzük, sokkal több keresnivalónk van az ő köreiben, mint az EU-ban vagy a Natoban.
2022. márc. 13. 16:09
5/10 anonim válasza:
kevésbé utálom mint bident
2022. márc. 13. 16:10
6/10 anonim válasza:
A semmiért halnak meg emberek ezrei és szegényednek el egy életre, én utálom.
2022. márc. 13. 16:49
7/10 anonim válasza:
Én szeretem. Amit csinál, azt jól csinálja. Kiáll a saját népéért. Gazdaságilag is kirángattam már az országot a gödörből. Ebben az évszázadban valószínűleg ő a legjobb vezető.
2022. márc. 13. 22:00
8/10 anonim válasza:
Már nem azért, de miért kellene egy politikust szeretni? Teljesen mindegy, hogy kinek a nevét írtad volna le, a válaszom "nem szeretem" lenne. A péket meg az orvost sem szeretem, ha érdekel.
2022. márc. 13. 22:31
9/10 anonim válasza:
Semmit nem tett az országáért. A népe, az országa ugyanolyan szegény, mint előtte volt. Most a "karrierje" vége felé még jól tönkreteszi a saját országát is meg Ukrajnát is, hogy évekbe teljen, mire összeszedik magukat.
Politikusként egy nulla, mint ahogy emberként is.
2022. márc. 14. 12:23
10/10 anonim válasza:
7es válaszolónak
Jelenleg ő a népe legnagyobb ellensége, értelmetlen háborúba küldi az embereit, ráadásul súlyos gazdasági válságot kaptak a alnyakukba a szankciók által
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!