Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szereted Putyin-t mint politik...

Szereted Putyin-t mint politikust?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 15:30
A kérdező szavazást indított:
Én nagyon szeretem
Én szeretem
Nekem semleges
Én nem szeretem
Én utálom
53 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Mit lehet szeretni egy őrült zsarnokon, aki elnyomja a népét?
2022. márc. 13. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Mivel Orban haverja igen szeretem, jobb mint a nyugat.
2022. márc. 13. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Egy hónappal ezelőttig legalábbis tiszteltem. Elmúlt.
2022. márc. 13. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
8%

Nem szeretem, mert egyetlen politikust sem "szeretek". Sőt olyan ember iránt nem nagyon lehet szeretetet érezni, akit még csak nem is láttam személyesen, nem beszéltem vele egy mondatot sem.

Az, hogy tisztelem, és elismerem-e az már egy másik kérdés. Az biztos, hogy nagyon erős szövetségben áll Magyarországgal, és ha a felépítést, értékrendet, életmódot nézzük, sokkal több keresnivalónk van az ő köreiben, mint az EU-ban vagy a Natoban.

2022. márc. 13. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
kevésbé utálom mint bident
2022. márc. 13. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
A semmiért halnak meg emberek ezrei és szegényednek el egy életre, én utálom.
2022. márc. 13. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Én szeretem. Amit csinál, azt jól csinálja. Kiáll a saját népéért. Gazdaságilag is kirángattam már az országot a gödörből. Ebben az évszázadban valószínűleg ő a legjobb vezető.
2022. márc. 13. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Már nem azért, de miért kellene egy politikust szeretni? Teljesen mindegy, hogy kinek a nevét írtad volna le, a válaszom "nem szeretem" lenne. A péket meg az orvost sem szeretem, ha érdekel.
2022. márc. 13. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
42%

Semmit nem tett az országáért. A népe, az országa ugyanolyan szegény, mint előtte volt. Most a "karrierje" vége felé még jól tönkreteszi a saját országát is meg Ukrajnát is, hogy évekbe teljen, mire összeszedik magukat.

Politikusként egy nulla, mint ahogy emberként is.

2022. márc. 14. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

7es válaszolónak

Jelenleg ő a népe legnagyobb ellensége, értelmetlen háborúba küldi az embereit, ráadásul súlyos gazdasági válságot kaptak a alnyakukba a szankciók által

2022. márc. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!