Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin egy életre elásta...

Putyin egy életre elásta magát a szemembe.A háboru elött még jo politikusnak és stratégának tartottam,de mostmár bebizonyította,hogy nem más mint egy véres kezű diktátor,más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Sok külföldi politikus is mondja, akik személyesen ismerik, hogy egész más ember lett. Korábban inkább racionálisan cselekvő politikus volt, most meg egyszerre megszálló agresszor lett belőle. Lehet, hogy valami betegsége van, és utoljára még valami nagyot akart gurítani, csak ezt most elszúrta.
2022. márc. 4. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgykezdte a máig is töretlen hatalmát, hogy elindította a 2. Csecsen háborút, aminek több tízezer halálos civil áldozata volt úgy, ahogy az elsőnek is. Ráadásul a körülmények tisztázatlanok mivel arra gyanakszanak, hogy megrendeztékna terror támadást az oroszok, bizonyítékot is találtak rá de az orosz kormány és a titkos szolgálat elsikálta ezt, akik kutakodni akartak azokat kivégezték szintén gyanús körülmények közt, a robbantások helyszínét gyorsan eltakarították, hogy ne lehessen nyomozni. Putyin vérrel legitimálta és kezdte meg a hatalmát, és azzal is fogja befejezni. Sosem volt jó ember, nem tudom hol éltél eddig. Persze a közösségi médiák romantizálták a személyét és oroszországot.
2022. márc. 4. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Plusz az is érdekes, hogy oroszoknak iszonyat bevételük van az export energiából.

Az ország viszont ehhez képest, egy hozzánk képest is lemaradt keleti tanya.

A sok pénz ami befolyt, hova került!?

Ha a haditechnikába akkor azt még nem látjuk, tartalékolja.

2022. márc. 4. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3: erről is írogattak már, hogy az orosz vezetés vagy nem képes rendbeszedni az országot, vagy szándékosan csinálják, hogy a korrupt oligarchák tömhessék a zsebüket

Szóval vagy alkalmatlanok vagy korruptak. Lehet választani.

2022. márc. 4. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne az ukrán háború alapján ítéld meg a haditechnikájuk. Wikin találni szép számokat a felszerelésükről, ami valószínűleg csak becslés, kezdve az 5900-6500 közé tehető nukleáris töltetekkel, amiből kb 1500 aktív és bevethető.
2022. márc. 4. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Előtte én is ugyanígy gondoltam. Most mutatta meg hogy valójában egy buta hidegvérű pszichopata gyilkos semmi több, csak eddig jól sikerült ezt lepleznie.
2022. márc. 4. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!