Egy politikai győzködés hogyan hangzik a valóságban?
Tegyük fel, hogy én valamelyik ország kormányzója vagyok és szeretném meggyőzni Putyint, hogy hagyja abba a háborút.
Ilyenkor mit beszélnénk egymással, ha ez valós helyzet lenne? Feltételezem online tudnánk beszélni, tehát onnan érdekelne a történet, hogy én hívom Putyin-t és felveszi. Ezek után látjuk egymást.
Gondolom ez hülyeség lenne, hogy
- Szervusz Putyin! Hogy vagy?
- Szervusz! Meg vagyok! Mi járatban?
- Figyelj, szeretnélek megkérni, hogy fejezd be a háborút!
- ???
De ha nem így hangzik el a párbeszéd, akkor mi értelmeset lehet beszélni? Órák hosszat (ennyi ideig beszélgettek a múltkor is egymással Macronék)?
Hát egy nagymenő politikus is csak egy ember.Az ilyen hivatalos találkozáson is lehetnek érdekes megnyilvánulások.Gondolom törekednek az etikettre meg a hivatalos formára, de ugyanolyanok mint bármelyik másik ember a világban.
Akik jóban vannak azok tuti hogy egymás közt megejtenek laza csevegéseket...biztos sok esetben leesne az állunk milyen beszélgetéseket folytatnak a nagy politikusok :)
- Szia Puti. Hogy ityeg a fityeg?
- Háj Maki. Ahogy lógatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!