Szerintetek megrendezett volt a fotózás Mariupolban?
Figyelt kérdés
(Nem innen tájékozódom, de ezt a cikket találtam meg elsőként, és csatoltam a kérdéshez.)
Mit gondoltok?
2022. márc. 12. 20:03
11/17 anonim válasza:
A tények makacs dolgok. De az ukrán hírekben azokból van a legkevesebb. Nem szeretem a feltételezéseket amikor pontos és vitathatatlan információkat titkolnak el.
Az oroszok azt állítják nem volt légicsapás. Az ukránok azt állítják volt.
Az amcsik azt mondják hidd el az ukrán verziót. Miért ?
Miért nem mutatják be a bizonyítékokat amit a kémműholdak láttak ?
Nekem ebből az jön le, hogy az oroszok mondanak igazat.
12/17 anonim válasza:
#11 Ezek lennének a tények, amiket itt felsoroltál?
13/17 anonim válasza:
Az utolsó mondat az én következtésem.
14/17 anonim válasza:
Tehát akkor megkérdezem mégegyszer a 11-es válaszolót, abban a válaszban látható az összes tény amiről írt?
15/17 anonim válasza:
Mi a bizonyiték, hogy az oroszok voltak? Semmi!
17/17 anonim válasza:
van abban valami amit a 7es mond. amerikai műhold felvételek alapján látták h 60km hosszú konvoj ment ukrajnába. ezt is láthatnák akkor. én kinézem belőlük hogy megteszik. durva hogy ez az egymásra kenés megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!