Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tudnátok légyszi olyan hírolda...

Tudnátok légyszi olyan híroldalakat megnevezni, amelyek a legkevésbé hazudnak, legkevésbé a propagandát tolják, a leginkább próbálnak függetlenek maradni?

Figyelt kérdés
Bármely híroldalt olvasom, szinte mindegyiken már az első mondat hazugság, ferdítés, csúsztatás. Ismertek olyan híroldalt, amelyik legalább csak kicsit akar hülyének nézni, és nem két pofával hazudik az ember képébe? Vagy ilyenről ne is álmodjak, mert nem létezik ilyen?

2022. márc. 12. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Talán a Portfolio az, ahol még nagyjából pártatlanul hozzák a híreket.
2022. márc. 12. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

szerintem magyar viszonylatban a telex a legkorrektebb

sokat amúgy sem hazudhatnak, mert adományokból működnek, és akkor nem kapnanak

2022. márc. 12. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A telex ellenzéki hangvételű, de próbálnak objektíven tájékoztatni. Negatívum hogy néhány cikkükben rengeteg a helyesírási hiba, és ezt a mai napig nem sikerült kiküszöbölniük, de ettől függetlenül szerintem semmi gond nincs az oldallal.
2022. márc. 12. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Na és mi alapján gondolod, hogy hazugság vagy ferdítés, amit olvasol? Egy másik híroldal hírei alapján? Muhaha. Én a 24.hu-t olvasom. Viszonylag korrekt.
2022. márc. 12. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:

#2, ők pont akkor nem kapnak, ha nem a hazugságokat közlik le.

#4, miért, te mi más alapján?

2022. márc. 12. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi mindenkinek az eddigi tippeket, egy közülük benne is van a repertoárba, a másik kettőt egyelőre felveszem közéjük.
2022. márc. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!