Mennyire vagytok politikailag tájékozottak? Milyen sajtót olvastok, milyen híroldalakat, politikai műsorokat követtek?
Én mindkét oldal forrásaiból tájékozódom.
A Telextől egészen Orbán Viktor/Szijjártó Péter fb oldaláig.
Közepesen vagyok tájékozott, azért a mélyebb politikai vonalak már nem érdekelnek, de próbálok tájékozott maradni. Politikai műsornak talán a Partizán youtube csatornáját mondanám, mást nem igazán nézek. Ami a sajtót illeti, próbálok mindegyik oldalról szemezgetni, legnagyobb részben Telexet és Origót olvasok, de be szoktam nézni a hvg, az index, vagy a pesti srácok oldalára is. Az M1 youtube csatornáját is át szoktam böngészni kb hetente, mivel tv-t nem nézek egyáltalán.
Facebookon Orbán Viktort, Márki-Zay Pétert illetve Hadházy Ákost követem a politikusok közül.
index
oroszhirek.hu
kuruc
m1 hiradó youtube csatornája
HírTV
A lakájmédiát nem olvasom-nézem, azokat cenzúrázzák, kizárólag akkor tévedek oda, mikor megint éppen valami akkora öngólt lőttek, ami már röhejes.
Ott nincs újságírás, hírszerkesztés, központilag megkapják, mint Kínában, aztán az megy. Számtalan eset kikerült már a nyilvánosság elé is, hogy ez az ukáz.
24.hu
888.hu
Partizán (youtube)
valaszonline.hu
Puzsér Róbert (youtube)
néha HVG és Magyar Nemzet
Nem követem túlzottan a dolgokat, inkább csak azt, ami konkrétan érint vagy érdekel (pl. covid-korlátozás, szja-mentesség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!