Hogy létezhet szovjet drón?
A drón az nem egy új technológia?
#10 nyilván hogy kiprovokálják hogy belépjen a nato is . A délszláv háborúban is került fordult átlőttek hozzánk
2022. márc. 11. 19:41
Ki kellene adni egy nyilatkozatot hogy innentől kezdve automatikusan lelövik az összes ukrán, orosz drónt ami a magyar légtérbe belép engedély nélkül. Csak hogy ne legyen sértődés....
2022. márc. 11. 19:46
#12 Igazság az hogy nagyon nincs mivel
2022. márc. 11. 19:49
Vadászgépekkel le lehet szedni. De egyébként, awacs gépek kőröznek a nato tagországok felett a háború kitörése óta. Szóval, kizárt hogy bármi bekerüljön a légtérbe észrevétlenül és ők pontosan tudják honnan indulnak a drónok. Mert több is volt!
2022. márc. 11. 19:52
Az évszám stimmel, csak nem a szovjetek, hanem a NASA lőtte az első képet. A többi viszont már a szovjeteké.
2022. márc. 11. 20:15
16/37 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem.. De majd valaki kijavít ha hülyeséget beszélek.. Én csak egy laikus mezei ember vagyok.
Szóval..
Én eddig azt tudom/tudtam, hogy semmi nem léphet a magyar légtérben Ukrajna/Orosz.o felől ugye?
Ahogy korábban is írta valaki, nyílván van légi határvédelem.. (főleg most)
És aki a radarnál ült és látta, hogy hamarosan egy azonosítatlan repülő tárgy jön a magyar légtérben csak bámulta a monitort és kész? Vagy lényegében mi értelme van a kégvédelemnek, miért nem intézkedtek?
Ennyi erővel egy bombát is ledobhatnak bármilyen drónról?
Be tudják azonosítani hogy pontosan milyen szerkezet repül. Ez pl. csak felderítő drón nem alkalmas harcászatra. Ha jönne egy hiperszonikus robotrepülő 11.000km/h -val, semmit nem lehetne kezdeni vele. Azt max lézerrel lehetne leszedni.
2022. márc. 11. 21:07
#15 Hamis, az első képeket a Vénusz felszínéről a szovjet Venyera szondák készítették.
2022. márc. 11. 21:10
Ja és még valami a hiperszonikus robotrepülő olyan gyors, hogy a nyomástól a légkör egyfajta plazmává alakul előtte, ami elnyeli a rádióhullámokat, és a radarrendszerek nem látják!
2022. márc. 11. 21:13
20/37 A kérdező kommentje:
17-es
Oké,,értem,de semmi nem jöhetne a hazai légtérbe.. Nemhogy egy felderítő robotrepülő..
A szabály az szabály!
További kérdések: