Mi lesz ha a Fidesz nyer, és az összes magyar EU támogatásról úgy döntenek , hogy megvonják. Kiléphetünk az Unióból? Mi lesz a sok kis nemzetközi proletárral, és itthon ragadt családjaikkal? Felidegesednek, és belázadnak?
Mi lesz ha a Fidesz nyer, és az összes magyar EU támogatásról úgy döntenek , hogy megvonják. Kiléphetünk az Unióból? Mi lesz a sok kis hazátlan nemzetközi proletárral, és itthon ragadt családjaikkal?
A tipkus magyar és k-európai melók, élethelyzetek: Janika nem pucolhat majd WC-t Bécsben, Zsóticka nem mosogathat Münchenben, Józsika pedig nem lehet madridban pincér.... nem tudja hazaküldeni majd a pííízencskít... Mi lesz majd, ha megőrülnek és dühbe jönnek a családtagjaik Magyarországon?
Őszintén szólva nem értem miért van benned ennyi gyűlölet, azok iránt akik nem ott képzelik el a jövőjüket ahol megszülettek.
Azt sem értem hogyan tudod lenézni azt, aki mondjuk takarít. Ez a legbutább, leggázab viselkedés.
Ha senki nem takarít mocsok lesz.
Alapvetően nem tudom mi a munkád vagy mennyit keresel, de ha téged az bánt, hogy Németországban egy takarító többet keres mint Te, akkor annyit mondok csak, hogy Te vagx alulfizetve, Ő pedig amennyit keres azt megérdemli a munkájáért.
Az, hogy szerinted, aki kétkezi munkát végez, vagy kiszolgáló személyzet valahol, az az ember csak szegénységben élhet, vagy nem érdemel megbecsülést, az nagyon gáz hozzáállás, illetve a Te szegénységi bizonyítványod.
Külföldön nem muszáj túlóráznom, napi 8 óra felett +50% pótlék, szombaton +50% pótlék, vasárnap +100%, amit a hónap végén ki is fizetnek. Ki fizetik az útiköltségemet, fizetik a tb-met, fizetik a lakhatásomat és a rezsimet, és így keresek túlóra nélkül nettó 2300 eurót.
Próbáltam már itthon is megélni, de egyszerűen beleuntam abba hogy kidolgozom a belemet is, de nem jutok előre.
Ha Orbán miatt nem dolgozatok többet itt, akkor megyek Felcsútra bosszúhadjáratra
Még annyit hozzátennék 18 as vagyok, hogy kilépni kiléphetünk az Európai Unió nióból, de az azonnali államcsődközeli állapot, aztán a multicégek egy része kivonul és tényleges csőd.
A gazdaságunk nem lenne védve és hamar beborulna a Forint. (Néhány általam nagyra becsült közgazdász veleménye szerint)
Elég gáz, ésszerűtlen döntés lenne.
Kedves kérdező, önnek mi a foglalkozása ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!