Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz ha a Fidesz nyer, és...

Mi lesz ha a Fidesz nyer, és az összes magyar EU támogatásról úgy döntenek , hogy megvonják. Kiléphetünk az Unióból? Mi lesz a sok kis nemzetközi proletárral, és itthon ragadt családjaikkal? Felidegesednek, és belázadnak?

Figyelt kérdés

Mi lesz ha a Fidesz nyer, és az összes magyar EU támogatásról úgy döntenek , hogy megvonják. Kiléphetünk az Unióból? Mi lesz a sok kis hazátlan nemzetközi proletárral, és itthon ragadt családjaikkal?

A tipkus magyar és k-európai melók, élethelyzetek: Janika nem pucolhat majd WC-t Bécsben, Zsóticka nem mosogathat Münchenben, Józsika pedig nem lehet madridban pincér.... nem tudja hazaküldeni majd a pííízencskít... Mi lesz majd, ha megőrülnek és dühbe jönnek a családtagjaik Magyarországon?

#FIDESZ #Európai Unió #megvonás #EU támogatás #nemzetközi proletárok #kiscsalád...
2022. márc. 10. 19:09
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Te tudod hogy mit jelent a PROLI szó?

Kérlek, tanulj!

[link]

2022. márc. 10. 23:08
 12/42 anonim ***** válasza:
Te meg menj máshova gyűlölködni.
2022. márc. 10. 23:37
 13/42 A kérdező kommentje:
Szégyenkedtek? Van is miért, prolinak lenni nem menő... Viselkedésüket életmódjukat, "ízlésvilágukat" és életfelfogásukat nem véletlenül vetik meg annyian. Proli lányokból lesz a legtöbb prostituált, prolikból nagyon könnyen válhat bűnöző.
2022. márc. 13. 17:54
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nem értem miért van benned ennyi gyűlölet, azok iránt akik nem ott képzelik el a jövőjüket ahol megszülettek.

Azt sem értem hogyan tudod lenézni azt, aki mondjuk takarít. Ez a legbutább, leggázab viselkedés.

Ha senki nem takarít mocsok lesz.

Alapvetően nem tudom mi a munkád vagy mennyit keresel, de ha téged az bánt, hogy Németországban egy takarító többet keres mint Te, akkor annyit mondok csak, hogy Te vagx alulfizetve, Ő pedig amennyit keres azt megérdemli a munkájáért.

Az, hogy szerinted, aki kétkezi munkát végez, vagy kiszolgáló személyzet valahol, az az ember csak szegénységben élhet, vagy nem érdemel megbecsülést, az nagyon gáz hozzáállás, illetve a Te szegénységi bizonyítványod.

2022. márc. 14. 18:15
 15/42 anonim ***** válasza:
90%
Mikor lesz vége a prolizás miatt elindított kérdéseidnek te szerencsétlen? Menj el egy ilyen szerinted proliból lett prostihoz, és vezesd le a fezültségeidet. Az ilyen gyökerek miatt mint te, jön el sok ember otthonról.
2022. márc. 16. 13:08
 16/42 anonim ***** válasza:
90%

Külföldön nem muszáj túlóráznom, napi 8 óra felett +50% pótlék, szombaton +50% pótlék, vasárnap +100%, amit a hónap végén ki is fizetnek. Ki fizetik az útiköltségemet, fizetik a tb-met, fizetik a lakhatásomat és a rezsimet, és így keresek túlóra nélkül nettó 2300 eurót.

Próbáltam már itthon is megélni, de egyszerűen beleuntam abba hogy kidolgozom a belemet is, de nem jutok előre.

Ha Orbán miatt nem dolgozatok többet itt, akkor megyek Felcsútra bosszúhadjáratra

2022. márc. 16. 14:52
 17/42 A kérdező kommentje:
Tehát a fizetésedről, és életpályádról, tanulmányod megválasztásáról is Orbán tehet? Közszolga voltál?
2022. márc. 16. 16:09
 18/42 A kérdező kommentje:
19-es! Megszólalt az önérzetes proli?
2022. márc. 16. 16:10
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit hozzátennék 18 as vagyok, hogy kilépni kiléphetünk az Európai Unió nióból, de az azonnali államcsődközeli állapot, aztán a multicégek egy része kivonul és tényleges csőd.

A gazdaságunk nem lenne védve és hamar beborulna a Forint. (Néhány általam nagyra becsült közgazdász veleménye szerint)

Elég gáz, ésszerűtlen döntés lenne.

Kedves kérdező, önnek mi a foglalkozása ?

2022. márc. 16. 18:45
 20/42 A kérdező kommentje:
De mi lesz a nemzetközi prolikkal? Forradalmat csinálnának mikor hazatérnek?
2022. márc. 16. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!