Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményed ennek a német...

Mi a véleményed ennek a német lánynak a videójáról?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 10. 02:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Ez is az igazsághoz tartozik!

És engem is elborzaszt, hogy mennyire ellenállás nélkül, közfelkiáltással léptetnek életbe Európában etnikai alapú jogfosztó intézkedéseket.

Egyszerűen döbbenetes. Mondom ezt úgy; hogy Putyin stratégiáját elhibázottnak, az ukránok bátorságát pedig tiszteletreméltonak tartom.

De elképeszt, hogy Európa és a Nyugat micsoda érzéketlenséggel képes kizárni a tudatából azt, hogy a donbaszi oroszokat miféle sérelmek érték, egy hogy képes napok alatt eluralkodni a világon egy egész nemzettel szembeni megkülönböztetés, egy egész nemzet dehumanizálása, és hogy közösítik ki azokat, akik nem állnak be azonnal és feltétel nélkül a russzofób elvárásrendszerbe.

A legnagyobb csalódás számomra ebben az egész történetben nem Putyin, nem is Zelenszkij, hanem a nyugat és a neki tapsoló, ukrán zászlócskás hiszterizált emberkék.

2022. márc. 11. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Hol a videó?
2022. márc. 28. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
12, ez a kérdésed komoly?😂
2022. márc. 28. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

Félelmetes, hogy az emberek többsége pillanatnyi ingadozás nélkül rányom arra, hogy orosz propaganda.. durva, hogy mennyire irányba lettek állítva az emberek a propaganda-üzemmódba állított nyugati sajtó révén.

Most érti meg igazán az ember, ahogy élőben látja ezt a folyamatot, hogy hogyan volt ez lehetséges a 30-as évek Németországában.

2022. márc. 28. 16:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Vannak emberek, akik panaszkodnak, hogy nem elérhető a videó, én továbbra is látom, de el tudom képzelni, hogy valakik már a nemzetközi cenzúra áldozatai, és nem tudják már megnyitni, ne szidjuk őket, kérem.
2022. márc. 28. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan háború nincs, ahol csak az egyik fél hibás. Legfeljebb, ahol az egyik fél sokkal hibásabb, de akkor sem automatikusan ártatlan a másik. Ráadásul, itt még a nem résztvevő felek között is van rengeteg hibás. Nagyjából a fél világ.

És, ha nem elemzik ki az idevezető okokat, akkor máskor is megtörténik ugyanez.

De ehhez józan, elfogulatlan tisztánlátás szükséges.

Nem vagyok optimista, hogy ezzel rendelkeznének a politikusok. Sem az általuk bármely irányban fanatizált emberek.

Elkeserítő.

2022. márc. 31. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!