Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz hogy Oroszországot...

Igaz hogy Oroszországot leszankcionálják az internetről?

Figyelt kérdés
Olvastam az indexen, hogy lecsatlakoznak. Valakik ezt cáfolni akarták, de az meg nem erősített infó. Mi lesz most? Honnan tudjuk meg majd a valós híreket a háborúról?
2022. márc. 8. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az oroszok csatlakoznak le, és lesz egy belső netjük. Ettől az információáramlás még nem szűnik meg. A valós hírekhez jutás eddig sem volt egyszerű, mert mindenki háborús propagandát nyom.
2022. márc. 8. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
A fél világ licenszeli a nagy kínai tűzfalat. Leginkább a diktatórikus országok, ahol a cél a totális kontroll.
2022. márc. 8. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
#Mondjuk azt VPN-nel ki lehet kerülni
2022. márc. 8. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

A tömegek kontrolljára jó, azt a pár embert aki meg VPN-t használ, simán le lehet csukni úgy, hogy senki nem tudja hova lettek.

2022. márc. 8. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ez kérdéses. Kínában sem csukják le őket én úgy tudom. Meg kérdés , hogy hányan fogják használni
2022. márc. 8. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!