Egyetértesz azzal, hogy az orosz embereket több országban kizárják vagy korlátozzák munkájukban az orosz katonai támadás miatt Ukrajna ellen?
Abban az esetben értenék vele egyet, ha az iraki vagy szíriai és egyéb konfliktusok, háborúk, bombázások során éppen így korlátozva lettek volna világszerte az amerikai vagy brit stb. emberek, hiszen az ő országuk ugyanúgy agressziót követett el egy szuverén ország vezetése és lakossága ellen.
De akárhogy is keresem, egyszer se hallottam olyanról, hogy bárki az amerikaiak kizárását követelte volna 2002-ben a médiából vagy a sportból, csak mert Bush elnök megtámadta Irakot. Ahogy senkit nem láttam, hogy kizártak volna csak mert az amcsik úgy vonultak ki Afganisztánból, hogy odadobták a lakosságot a szélsőségeseknek és ezzel rengeteg ember halálát és jogaik elvételét okozták.
Az orosz emberek nagy részét én nagyon sajnálom. Putyin totális diktatúrát épített ki. Sok orosz tüntet a háború ellen. Beviszik őket, szarrá verik, majd letartóztatják. Ők teljesen normális emberek. Azért mert oroszok, nem feltétlenül kellene szívniuk nekik is.
Ezt a szarházi diktátor Putyint és csapatát kellene végre Hágába elrángatni és lecsukni őket. Így talán Oroszország is elindulhatna végre a fejlődés útján. Demokratikus rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!