Az orosz hadsereg vajon betör Moldova területére is?
Figyelt kérdés
Romániát épp most fenyegették meg. Talán a moldáv-román közeledésnek is egyszersmind elejét akarják venni az ukrán háborúval.2022. márc. 7. 16:34
1/4 anonim válasza:
Remélem igen és jól megruházzák a románokat akik 100%-ban elköteleződtek már a nyugat ill amerika mellett.
2/4 anonim válasza:
Aligha. Maximum Transznisztriával fog kezdeni valamit Putyin.
3/4 anonim válasza:
#1 Normális vagy, vagy csak magyar nacionalizmusból mondod e románellenes gondolatot? Hiába nekem se a szívem csücske (magyarként) bármelyik szomszédnép, DE azért azt se felejtsd már el, hogy RO szintén USA-szövetséges (sokkal régebb óta mint mi), ma mi is azok vagyunk, ha RO-ba is bemenne a jelenlegi háború, akkor mi is bele vagyunk rántva! Gondolkozz! (amíg még szabad olyat tenni)
4/4 Godaime válasza:
Néhány hónapja azt mondtam volna nem valószínű. Ma már azonban nem tudom. Azt se hittük volna, hogy Putin ténylegesen lerohanja Ukrajnát, szóval kitelik tőle. Ha provokálásnak tekinti a szankciókat simán megtámadhat egy N.A.T.O. országot is valaki béna kifogással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!