Miért nem fejezi be az EU végre ezeket a látszat szankciókat, és veszi célba a Putyin-nyuggereket?
Figyelt kérdés
Most komolyan, mi fog változni, ha Oroszország vidéki lakossága alig tud valamit a háborúról?2022. márc. 6. 21:03
2/17 anonim válasza:
Magában foglalná a lehetőségét, hogy putinék egy pillanatnyi hirtelen díszkivilágítás után pár évtizedre lekapcsolnák a villanyt az északi féltekén.
3/17 anonim válasza:
És mégis hogy vegye célba? Egyelőre inkább saját nyuggereitől retteg, ezért vezettek be a cenzúrát nyugaton, nehogy orosz szempontból előadott hírek is eljussanak hozzájuk.
4/17 anonim válasza:
21:08: hát igen, a dícső orosz hadsereg csúnyán leszerepelt. Putyinnak csak az a rohadt atom maradt. Arra nagy a pofája.
5/17 A kérdező kommentje:
Pl. nem exportál több csirkefarhátat Oroszországba. Ez nagyon fájna nekik.
2022. márc. 6. 21:13
6/17 anonim válasza:
21:11: nyugaton tiltották be a Facebookot és a Twittert? Nyugaton számolták fel az utolsó ellenzéki médiákat is? Nyugaton fenyegetnek 15 év börtönnel és viszik be ezerszám a háborúellenes tüntetőket? Nyugaton tervezik az egész országot lekapcsolni a netről?
Ezek után én nem pofáznék cenzúráról.
7/17 anonim válasza:
De az 6000 atom...A világot el tudja pusztitani...
8/17 A kérdező kommentje:
A Mastercard meg Visa nem teheti meg, hogy Oroszországon belül se tudnak a kártyáikkal fizetni? Ha meg tudná tenni, holnap vége lehetne a háborúnak.
2022. márc. 6. 21:17
9/17 anonim válasza:
5: Oroszország nettó élelmiszerexportőr, bár nem tudom, pont a csirkefarháttal mi van.
10/17 anonim válasza:
21:17: nagyon hamar el fog jönni az idő, hogy már annyi tüntető lesz kinn, amennyivel nem bír el a rendőrség. Szerintem forradalom lesz. Minimum puccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!