Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért fényezik az ukránokat...

Miért fényezik az ukránokat ennyire minden felé?

Figyelt kérdés

amikor élő pajzsként használják a civileket

a magyarokkal is hogyan bántak

meg mindig az oroszok a rosszak: eltaláltak egy iskolát jaj de kegyetlenek és azt már nem említik meg hogy a földszintjén a lakosságot képezték ki a fegyver használatra

meg lehetne ezeket estig sorolni

de nekem az tetszett a legjobban hogy az ukránok kivégeztek egy orosz küldötett hazaárulás vádjávan

erről egy szó sincs eggyik hír csatornán se

miért nem mond le ez a zelenszki

2022. márc. 6. 09:24
 1/8 Demion ***** válasza:
42%
Basszus, fejezzétek már ezt az ótvar ruszki propagandát. Az oroszok lakóházakat lőnek, tűzszünetet sértenek meg, humanitárius segélyeket nem engednek be a körülzárt ukrán városokba, ti meg itt leszopjátok őket minden nap. Nem unjátok még?
2022. márc. 6. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a nagyrész nem fényezi hanem sajnálja. Azért mert a kormány balfék nem érdemelnek háborút, itt is rosszúl bánnak az emberekkel mégsem ilyen szörnyűséget. Oroszok kezéhez tapad az egész ebben nincs kétség csak eltúlzott ürügyeket hoztak fel a támadás oka ként (Amerika is ezt csinálja a közelkeleten, ők sem szentek)
2022. márc. 6. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2-es jól megfogalmazta.

A civil áldozatokat, akik nem fogtak fegyvert, nem tehetnek semmiről, csak az a "hibájuk" hogy épp ott vannak, őket én is sajnálom. De az ukrán politikai vezetést egyáltalán nem!

2022. márc. 6. 09:46
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Mert a nyugati propagandát nyelik.
2022. márc. 6. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Az egyes is nyelte mint kácsa a nokedlájt.
2022. márc. 6. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
A nyugat ugyanúgy propaganda eszközökkel él, pl Putyin megőrült, elszámolta magát, megalomániás, meg hogy Oroszország 10 ezer katonát vesztett és egyéb f@szságok. Úgy állítják be az oroszokat mintha fogyatékosok lennének. Az, hogy az ukrán elnök felfegyverzi a civileket az nem számít...egyre inkább úgy tűnik nekem, az EU meg az USA sokkal inkább ki akarja terjeszteni ezt a háborút, mint arra gondolnánk. Minden egyes lépésük csak olaj a tűzre.
2022. márc. 6. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"de nekem az tetszett a legjobban hogy az ukránok kivégeztek egy orosz küldötett hazaárulás vádjávan"

Ukrán küldöttet, nem oroszt.

Úgy egyébként aki háború esetén információkat szolgáltat ki az ellenfélnek, azzal mit kellene csinálni?

Emlékszel Az egri csillagokra? Hegedűst is kivégezték.

2022. márc. 6. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
29%

"Eltalaltak egy iskolát jaj de kegyetlenek"

Ha a te gyereked is ott lett volna abban az iskolában és megsérül vagy esetleg meghal akkor is ez lenne a reakciód?

Az ukránok kivégeztek egy orosz küldöttet? A ruszkik sosem tettek ilyet tuti...🙄😀

Civileket bombáznak te agyatlan...ezt felfogtad?

És amúgy az, hogy a lakosságot fegyver használatra tanítanak, ebben az esetben teljesen normális szerintem. Ezzel végképp nem értem mi a problémád.

2022. márc. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!