Hol fognak megállni az oroszok? Melyik részén Ukrajnának? Komolyan érdekelne, mert több ismerősöm, barátom még ott van és ők nagyon bíznak benne, hogy nem fog elfajulni a dolog teljesen Kárpátaljáig. Szerintetek? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 09:09
1/9 A kérdező kommentje:
Tudom, konkrétan ezt senki nem tudja megmondani. De napról napra feszültebb minden és én is aggódom.
2022. márc. 6. 09:11
2/9 anonim válasza:
Szerintem Kárpátalaját nem fogja érinteni, mivel teljesen értéktelen terület. Ha nincs katonai létesítmény és nyersanyag, akkor ki fog maradni.
3/9 anonim válasza:
Ki tudja,lehet hogy a portugál partoknál.
4/9 anonim válasza:
Tökmindegy.Mink átengedjük őket és kész, mehetnek oortugáliáig is akár a németeket és a franciákat a tengerbe szorítva.
6/9 anonim válasza:
volt egy orosz terv, hogy a nyugati 5 megyében létrehoznak egy új báb Ukrajnát puccs révén, aminek vezetője az elzavart volt elnök lenne.
Ezzel megakadályozva, hogy lenyel-szlovák-magyar-román irányból támogatást kapjanak a harcoló alakulatok. Csak moldován keresztül, ami ellen így lesz katonai indíték.
7/9 anonim válasza:
Nem területfüggő. Az oroszoknak nem területszerzés a cél. Ahova eddig bevonultak, azok a területek sem lettek automatikusan Oroszországhoz csatolva. Addig mennek, amíg az ukrán elnök le nem mond.
8/9 anonim válasza:
#7: ukrán bábállam vissza állítása a cél, hogy olyan oroszok irányította ország legyen, mint Belerusszia.
9/9 anonim válasza:
Putyin utolsó beszéde alapján már nem akar semmiféle Ukrajnát, az egészet megszállja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!