Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Reális a háború miatti félelmem?

Reális a háború miatti félelmem?

Figyelt kérdés

Eddig még elengedtem a fülem mellett a pánikkeltő eszmefuttatásokat azzal kapcsolatban, hogy nálunk is háború lesz, de mostanra kezdek teljesen összezuhanni mentálisan.

Olvasom, hogy Putyin hadüzenetnek tekinti a nyugati szankciókat, Szlovákiában már az óvóhelyeket veszik számba. A környezetemben rengetegen csináltatnak útlevelet és szedik össze, mit vinnének magukkal, stb.

Azt érzem, teljesen bizonytalan a jövőm, nem merek tervezni. Most adtam le a felvételi, érettségi jelentkezést, nagy álmaim vannak, de már ezekre is úgy tekintek, hogy a háború miatt minden bizonytalan. A családom tervezi a nyaralást, a barátom, hogy nyáron milyen koncertre menjünk, nekem meg a jövő gondolatától összeszorul a gyomrom. Nem tudom, mihez kezdek, ha elvesztem a szeretteimet, lebombázzák a házunkat, megsemmisítik az infrastruktúrát, stb.

Hiszen úgy kezdődött, hogy Putyinnak nincs tervében lerohanni Ukrajnát, erre hová jutottunk.. És a Nyugat meg az USA folyamatosan provokálja az oroszokat, fenyegetőznek a világháborúval..

Illetve, ha ide is elérne a háború, egy kisebb faluban élve mennyire lennénk biztonságban? Azt is ugyanúgy lepusztítanák, mint a nagyobb városokat?

2022. márc. 5. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igen:(.
2022. márc. 5. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne rettegj, mert azzal csak megnehezíted a mindennapokat. Éld az életed ahogy eddig, tervezz is, persze ha biztonságérzetet ad, tégy meg néhány óvintézkedést.

Én is például jobban figyelek a megtakarításaimra, megfontoltabban költök,arra az esetre ha netán baj lenne és lépni kell valamit/valamerre.

2022. márc. 5. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!