Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kína támogatni fogja Ukrajnát?

Kína támogatni fogja Ukrajnát?

Figyelt kérdés

2022. márc. 5. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Ők sem akarnak atomot.
2022. márc. 5. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Kína az aki biztos nem.

Kína, Putyin szövetségese. Szép is lenne.

2022. márc. 5. 15:50
 3/8 felkelhetetle ***** válasza:
55%

2 Ma még szövetségesek, holnap meg kitudja...

Ne felejtsük el, hogy Kina követeli magának Szibériát, amit Putyin után meg is fognak szerezni.

2022. márc. 5. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
nem
2022. márc. 5. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
#3 ennek mi a története?
2022. márc. 5. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem, ugyanakkor Oroszországot sem fogja nyíltan támogatni.
2022. márc. 5. 16:18
 7/8 nemjuteszembesemmi49 ***** válasza:
77%

5/6:

Én először Tim Marshall A földrajz fogságában című könyvében olvastam, hogy Oroszország soha nem nyugodhat meg Kínával szemben, mert folyton fent lesz az ok a félelemre, hogy Kína ráteszi a kezét Szibériára. Állítólag nagyon sok Kínai él Szibériában. Éttermeket nyitottak, ahogy itt is főleg Budapesten, de az a terület szomszédos Kinával, jön a felmelegedés, nekik kell a tér, mert sokan vannak, ha az oroszok nem népesítették be Szibériát, majd ők. Olvastam valahol Szibériában a mai napig nem él 1 millió ember sem. Oroszország lakosságából a 143 millió mind az európai részen él, ott van a gazdaság.

2022. márc. 6. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
No, akkor ezt is érdemes megnézni: Kína 790.000 dollár értékű humanitárius támogatást nyújt Ukrajnának. https://www.youtube.com/watch?v=sVyQtARO0ZA
2022. márc. 9. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!