Megfosztják az ukrán-magyar kettős állampolgárokat az ukrán tisztségeiktől. Ez az európai gondolkodás amire alapozva a komédiás be akarja könyörögni magát az Eu-ba hirtelen?
A komédiás szerint két hónapon belül felmérik a helyzetet. Akkor is véghez viszi ha közben Ukrajna megszűnik létezni?
Időközben el is tűnt az indexes cikk :))
#13 Nem azért, hogy védjem a magyar kormányt, mert sos voltam fidesz szavazó.Sőt, senkinek az elkötelezettje nem voltam soha.
De ezt azért objektíven be lehet látni, hogy a közmédia minden egyes országban az aktuális kormànypárt érdekeit szolgálja.Nem azt mondom, hogy ez jó így, mert nem az.Csak nem kell úgy tenni, mintha ez kizárólag MAgyarországra lenne jellemző.Viszont ezen kívül ezer más hírportál van, akik azt nyilatkoznak, amit csak akarnak.
Mit mondtam, hogy a magyarokon verik le majd ezt is? Ez csak az ürügy volt, ha annyira az oroszok ellen hozták volna, akkor kifejezetten az orosz-ukrán kombót büntetnék. De nem. És ha vége is lesz a csatának, a szabály marad, mert... csak. És senkit nem fog zavarni, mert most elvész ez a hír a sok között.
És többek közt ezért nem tudom sajnálni Ukrajnát sem. Gyengítse csak egymást ez a két remek nép, az orosz és az ukrán is csak kicseszni tudott a magyarokkal - mindig is.
#6 Kárpátalja magyarként mondom, tudják, hogy kinek van kettős állampolgársága (sajnos).
Volt (van) is egy fekete lista, amin szerepeltek a nevek. Hogy, hogy nem jöttek rá, nem tudni, de tudják. Ilyenek az ukrán nácik... Nem, nem általánosságban beszélek az ukrán néptől így, de sajnos saját bőrömön tapasztalva mondhatom, hogy sokan vannak, náci szervezetek is. Ők gyújtottak fel a KMKSZ épületét is Ungváron.
A magyar hadkötelezettség ami a 18-50 év közötti férfiakra terjed ki, szerinted mégis mire van?
Arra, hogy alkalomadtán az aktuális vezető harcba küldhesse azokat, akik ebbe a korosztályba tartoznak. Pedig aki fiatalabb 36 évesnél, az már alapkiképzést sem kapott. Még 14 év és a hadkötelezettek között egyetlen olyan civil sem lesz aki kapott volna katonai kiképzést.
Mégis, ha olyan helyzetbe kerülnénk, hogy az országnak harcolnia kell, ezeket az embereket csont nélkül csatába küldenék.
19.
Itt like-dislike módon működik a pontozás, valószínűleg nem azt mondtad, amit hallani akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!