Oroszországban szólásszabadság és demokrácia van, szabad ember mindenki és lehet véleménye is, a hanyatló nyugattal szemben?
Figyelt kérdés
Hm?2022. márc. 5. 12:42
21/27 A kérdező kommentje:
Kihangsúlyozom mégegyszer. A covid közegészségügy, nem csak a sajátod. Oroszországnak a diktatórikus államberendezkedés pedig épp oly része az orosz kultúrának mint a magyarnak a gulyás vagy a matyó hímzés. Náluk az elnyomás alap dolog. A nyugaton és az usa-ban ez kivételes dolog volt, a köz******egészségügy miatt.
2022. márc. 5. 13:22
22/27 anonim válasza:
#20 Ja csak ha beismered a háborút abba nem halsz bele, ellenben egy biológiailag kimutatott vírussal szemben már lehetséges hogy igen.
23/27 anonim válasza:
A vírusba se haltam bele..
Ha nem lettem volna tesztelve nem is tudtam volna hogy átestem rajta..
24/27 A kérdező kommentje:
#23 mondom sokadjára, KÖZegészségügy. Lényegtelen, hogy belehalsz.
2022. márc. 5. 13:41
25/27 anonim válasza:
#23 "A vírusba se haltam bele"
Kár hogy sokan ezt nem mondhatják a föld alól.
Amúgy meg nem rólad szólt az egész hogy te egyes egyedül nem-e halsz bele.
26/27 anonim válasza:
Amúgy régen amikor feltalálták az oltásokat akkor nem volt választás vagy oltattad magad vagy kiközösitettek téged az emberek. Az oltásoknak köszönhetően győzték le anno a pestist is :D
27/27 Omega25 válasza:
Pont annyira van demokrácia, meg szólásszabadság Oroszországban, mint pl. az USA-ban: Addig van, amíg azt csinálod és mondod, amit elvárnak tőled. Mihelyt szembemész a "hatalom" politikai, vagy gazdasági érdekeivel, és ők (rájuk nézve) kellően veszélyesnek ítélnek meg téged, már el is vágtad magad. Jön a lepénzelés, megfélemlítés, hiteltelenítés, eltüntetés. Így mennek a dolgok - még nyugaton is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!