Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország miért ment bele...

Oroszország miért ment bele ebbe a "kalandba"?

Figyelt kérdés

Megcsinálhatták volna azt is, hogy a legjobb spetznazos embereiket a donbasi frontra küldik a legjobb T -14 -es tankjaikkal és egyéb modern fegyvereikkel.

Tudom, azokból a modern fegyverekből kevés van és tömeggyártásra valójában sosem került sor, viszont az ellen a pár demotivált ukrán milicistával szemben simán lett volna esélyük.

Közben a nemzetközi nagytőke meg fel se figyelt volna a helyzetre. A háborút viszont akár le is zárhatták volna egy oroszoknak kedvező békével, ahol a két keleti megye Oroszországhoz került volna.

2022. márc. 4. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%

Icike-picikét eltévesztetted a kategóriát.

Amúgy érdekes dolog ez "Oroszországot el kell számoltatni az Ukrajnában végrehajtott háborús bűnök miatt."

Az Egyesült Államok vajon mikor lesz elszámoltatva a random arab országok feldúlásáért, a Latin-Amerikában előadott diktátorok hatalomra segítéséért, stb.?

2022. márc. 4. 20:37
 2/13 A kérdező kommentje:
1: Nem teljesen, mivel ez az incel discordok témája jelenleg.
2022. márc. 4. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
8%

2.

Erre futott ki ez a poénnak szánt álkérdés? Gyenge.

2022. márc. 4. 20:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Megszoktam, hogy ide írom az incel kérdéseket.
2022. márc. 4. 20:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Anyway, szerintem Oroszországnak nem szabadott volna felfednie a valódi katonai erejét. Jobb lett volna, ha maradnak a propagandaháborúnál, miközbe maradnak a lassú katonai sikereknél.
2022. márc. 4. 20:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez hogy keült ebbe a kategóriába???
2022. márc. 4. 20:47
 7/13 A kérdező kommentje:
6: Incel téma és megszoktam, hogy azokat ide írom.
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

6.

A kérdező éppen vicces, vagy legalábbis próbál annak látszani.

9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fedte fel a valódi erejét, több van benne, és nem véletlen utalnak annyit az atomfegyverekre sem. Szerintem azért tart ilyen sokáig az ostrom, mert tartalékolnak későbbre, ha meg akarják őket akadályozni. Szerencsétlen ukránok nincs mit enni, rosszak ember és fegyverfronton, nincs ott pénz, hamar fel fogják adni, azért vagdalkoznak mindenfélével, hogy annyi mindenkinek, aki nem segít nekik. Az a helyzet, hogy igazuk van, ők csak az első kapu, majd jön a többi, velünk folytatva. LEhet nem idén, de 10 éven belül.
2022. márc. 4. 20:50
 10/13 A kérdező kommentje:

"Szerintem nem fedte fel a valódi erejét, több van benne":

Én nem hiszek ebben. Nem áll érdekükben egy elhúzódó háború. Én Putyin helyében mindent vagy semmit alapon kapituláltattam volna Ukrajnát, mielőtt a szankciók jönnek.

Ami több van, az a rakéták, a légierő és az atomfegyverek. Ez ebben az esetben nem lesz elég.

2022. márc. 4. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!