Oroszország miért ment bele ebbe a "kalandba"?
Megcsinálhatták volna azt is, hogy a legjobb spetznazos embereiket a donbasi frontra küldik a legjobb T -14 -es tankjaikkal és egyéb modern fegyvereikkel.
Tudom, azokból a modern fegyverekből kevés van és tömeggyártásra valójában sosem került sor, viszont az ellen a pár demotivált ukrán milicistával szemben simán lett volna esélyük.
Közben a nemzetközi nagytőke meg fel se figyelt volna a helyzetre. A háborút viszont akár le is zárhatták volna egy oroszoknak kedvező békével, ahol a két keleti megye Oroszországhoz került volna.

Icike-picikét eltévesztetted a kategóriát.
Amúgy érdekes dolog ez "Oroszországot el kell számoltatni az Ukrajnában végrehajtott háborús bűnök miatt."
Az Egyesült Államok vajon mikor lesz elszámoltatva a random arab országok feldúlásáért, a Latin-Amerikában előadott diktátorok hatalomra segítéséért, stb.?

2.
Erre futott ki ez a poénnak szánt álkérdés? Gyenge.

6.
A kérdező éppen vicces, vagy legalábbis próbál annak látszani.

"Szerintem nem fedte fel a valódi erejét, több van benne":
Én nem hiszek ebben. Nem áll érdekükben egy elhúzódó háború. Én Putyin helyében mindent vagy semmit alapon kapituláltattam volna Ukrajnát, mielőtt a szankciók jönnek.
Ami több van, az a rakéták, a légierő és az atomfegyverek. Ez ebben az esetben nem lesz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!