Az ukránok miért hiszik azt hogy képesek nyerni?

11, ha egy kormányváltás lenne a céljuk, azt megoldhatták volna háború nélkül is.
Pláne, hogy Zelenszky támogatottsága a háború előtt alig 10-15% volt, a következő választást tuti nem nyerte volna meg. Jelenleg 91% környékén van egyszerűen azért, mert a vezetőváltás lebénítaná ideiglenesen az ukrán hatalmat.
Szóval butaság azt mondani, hogy a kormányváltás a célja, hisz pont hogy megerősítette Zelenszkyt a hatalmon. Persze ha megöli, akkor problem solved, de mint írtam, háború nélkül ezügyben többre ment volna.
Geopolitika: hát igen, Oroszország attól félt, hogy a NATO a szomszédban lesz úgyhogy... elfoglalja Ukrajnát, így a NATO kzövetlen szomszédja lesz? WTF?:D

12. Az oroszok nem fognak eltűrni egy "nyugati" felvonulási területet, ahonnan a fontosabb városaik pár száz kilométerre vannak, ahogy évszázadok óta nem tűrik el. Szándékosan nem NATO-t írtam, nem a NATO mozgatja itt a szálakat ami egy védelmi szövetség.
Azok kavarja a kakit akik ebben az évszázadban úgy általában szokták világszerte.

Hát ha az oroszokat zavarja, hogy van más is a környéken, költözzenek a Marsra. Jó, oda ne, hamarosan ott is lesznek amerikaiak:D Akkor a Vénuszra. Úgyis kijelentették már, hogy az orosz bolygó. És akkor ott majd jól meglesznek anélkül, hogy zavarná őket, hogy mások mások.
Érted, azért mert én kütyüellenes vagoyk, ezért a szomszédom nem vehet kütyüket? Az ukránok elégszer kifejezték már, hogy nem szeretnének Oroszországhoz tartozni, de Európához igen. És ha megnézed az orosz és az ukrán életszínvonal alakulását az elmúlt években, az okát is láthatod.
Velem is ovlt már olyan, hogy nagoyn akartam, hogy valaki engem válasszon, de ő pont azt választotta akit én nem kedvelek. Szarul tud esni. De ha emiatt megverem, nem leszek szimpatikusabb neki:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!