Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukránok miért hiszik azt...

Az ukránok miért hiszik azt hogy képesek nyerni?

Figyelt kérdés
Szerintem már most veszítésre állnak ha jól láttam már elindult az orosz katonai konvoj Kijev felé és azta az egységet nem tudják legyőzni nagyon sokan vannak úgyhogy jobb lenne megadni magát az ukrán elnöknek szerintem nem?
2022. márc. 4. 13:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha a Nato nem megy bele az ukrán légtér lezárásába (remélem), akkor csak leesik Zelenszkijnek hogy hiába tapsolták meg, hiába küldenek fegyvert és hiába sajnálkoznak amerikai színészek két falat homár között a háborún, igazából egyedül vannak.
2022. márc. 4. 13:04
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Mert a szabadságvágy nagy úr, az orosz katonák meg azt sem tudják, miért harcolnak.
2022. márc. 4. 13:05
 3/17 anonim ***** válasza:
34%
Az EU szépen megszédítette Zelenszkijt... majd hamarosan kijózanodik, nem lesz más választása.
2022. márc. 4. 13:07
 4/17 A kérdező kommentje:
értem
2022. márc. 4. 13:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Certainty of death, small chance of success.... what do we waiting for?"

/Gloin fia Gimli, A Gyűrűk ura/

Ha az esélyek láttán csakúgy megadná magát mindenki, nem lenne se 48, se 56, se Eger, se Rákóczi stb...

És te talán egy legyintéssel feladnád, mindenféle harc nélkül, és engednéd, hogy az országod megszűnjn létezni?

Te ellenállás nélkül engedsz bárkinek, aki fellép ellened?

És ne értsd félre, Zelenszky egyedül kevés lenne, hogy az ukránok harcoljanak. Az urkán nép az, aki meg akarja védeni a hazáját. Ez tudható, hgoy sokkal nagyobb a harci kedvük mint pl az oroszoknak, és ennek egyszerűen az az oka, hogy meg akarják védeni magukat. Azt meg nem lehet úgy, ha feladják.

2022. márc. 4. 13:12
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát igen elhiszem
2022. márc. 4. 13:15
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
Mert felültette őket az amerika báb kormányuk, akiknek fontosabb a külföldi érdekek szolgálata, mint a saját népük.
2022. márc. 4. 13:15
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem semmi
2022. márc. 4. 13:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Képesek meghalni a hazáért. Tudják hogy nem nyerhetnek de a végsőkig harcolnak. Gondolom, abba reménykedtek hogy putyin nem vállalja be a népirtást főleg úgy hogy testvérnép, plusz kiev Oroszország anyavárosa. De sajnos egy elmebeteg teljesen kiszámíthatatlan és ezt a faktort nem számolták bele a képletbe.
2022. márc. 4. 13:23
 10/17 A kérdező kommentje:
Értem
2022. márc. 4. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!