Gehdjfztuz kérdése:
Zeleszkijhez hogyan viszonyulnak a kárpátaljai magyarok?
Figyelt kérdés
Azt olvastam a kárpátaljaik támogatják, csak a hazai köznyelv nézrá magyargyülőlőként. A nyelv törvényt is Pororsenko hozta, Zeleszkij pedig ellenezte. Akkor miért nem szüntette még meg?2022. márc. 4. 09:46
1/5 anonim válasza:
Rosszul olvastad. Semmivel nem különb a Porosenkónál, ugyanazok a buta, rasszista, nacionalista gondolatok és cselekedetek.
4/5 A kérdező kommentje:
Telex: Zelenszkij a kárpátaljai magyarság körében is elfogadott volt, mert nem támogatta a nyelvtörvényt, amelyet Kárpátalján a magyar nyelvű oktatást fenyegető veszélynek tekintettek.
Tudom mindegyiket helyén kell kezelni, csak megakartam róla bizonyosodni.
2022. márc. 4. 10:46
5/5 anonim válasza:
Ja. Amíg nem került a hatalomra addig nem támogatta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!