Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért istenítik ennyire Putyint?

Miért istenítik ennyire Putyint?

Figyelt kérdés

Már sokszor mondtam a kárpátaljai családtagjaimnak, hogy hagyják el az országot, de nem akarják otthagyni az otthonukat, mindenüket - amit megértek, hisz Kárpátalja nyugis, illetve mindent, amiért egész életükben dolgoztak hátrahagyni nagyon nehéz, rossz bele is gondolni...

Viszont, nagyon istenítik Putyint, semmi rosszat nem mondanak rá. Mindig az m1-et nézik egyébként (ha számít). Hiába mondom, hogy értsék meg, egyik hatalom sem akar semmi jót, csak hasznot maguknak, ők csak az uniót meg amerikát szidják, az oroszok szentek... Nyilvánvaló, hogy mindegyik hatalom rossz bizonyos szempontból, csakis jó ember nincsen, nem létezik. Legutóbb is összevesztünk majdnem ezen, mikor felhívtam őket, pedig már megígértem magamnak, hogy nem fogok belemenni, mert felesleges, de idegesített, hogy ennyire nem látnak semmi negatívat ebben az orosz agresszióban. Amerika hibája az egész, szerintük, meg az unió, soros, Oroszország meg a megmentő, mert Ukrajna egy nemlétező ország, és Oroszországnak joga van jönni és venni ami kell. Egyszerűen már lelkiismeret furdalásom is van, ha vitázom ezen, mert tudom, hogy van elég bajuk. De hogy lehet azt gondolni, hogy Putyin csak jó??? Amikor megemlítettem az anno megegyezést, amit Jelcin írt alá, hogy nem lesznek területi követeléseik a jövőben - az nem igaz, nem is tudják honnan szedek ilyen hülyeséget. Putyin szent és kész. Olyan ijesztő ez az egész. Szerintetek nem?

2022. márc. 3. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát igen elhiszem sajnos a világ már csak ilyen
2022. márc. 3. 22:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Haverom nagyapja jut eszembe, aki ha meghallotta az "orosz" szót, kiment az ajtón és köpött egyet. Kb. ennyire voltak népszerűek a felszabadító katonák.
2022. márc. 3. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem ezt a jelenséget... Nem hittem volna hogy ennyien kiállnak egy őrült agresszor mellett, akinek a hadseregei független népet rohan le katonailag és civilek ezreit bombázza meg lövi halálra. És akkor az ukránok a rohadékok mert utolsó vérükig védik a hazájukat, ahol születtek, ahol élnek...

Itt még a kormánypropagandát sem tudom felhozni lehetséges indoknak, mert már a kormányunk álláspontja is napok óta az hogy elítélik az agressziót, megszavazták ők is a szankciókat, fogadjuk be a menekülteket, segítsük őket, meg megy innen az orosz kémbank is. Mégis mintha egyenesen a többség támogatná a teljesen értelmetlen, öncélú vérontást amit az oroszok kezdtek egyértelműen. Felfoghatatlan. Felmerül a kérdés, akkor is ezt gondolnák, ha Ukrajna után Magyarország lenne a következő Putyin bácsi bakancslistáján?

2022. márc. 4. 02:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt Ő se élnél túl a Nato oda baszna neki azonnal ha támadni merészel
2022. márc. 4. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!