Milyen alapon meri bárki is Putyint kritizálni a nyugati világból?
Rengeteg országot tettek tönkre, több száz millió ember szív a mani napig az ő demokrácia exportjaik miatt. Vegyük pl. Líbiát. Kadhafi egy föld alatti vízrendszert akart kiépíteni, ami az egész országa számára több mint elegendő jó minőségű ivóvizet biztosított volna. Még a saját vagyonából is bőségesen áldozott a projekt megvalósítása érdekében.
Szóval ahhoz, hogy valaki kinyissa a száját, ahhoz kéne valami erkölcsi alap is. Senki nem örülne neki, ha a leghitványabbtól kapna erkölcsi fejmosást. Személyesen velem is előfordult már, hogy a falumban a legnagyobb erkölcsi feketelyuk kezdte el osztani az észt, és igencsak felment a pumpa. Ezesetben is jogosan lehet gondolni, hogy csak a saját érdekeit próbálja az erkölcs mögé bújtatni.
Én még nem indítottam háborút egy szuverén ország ellen.
Megengeded, hogy én kritizáljam?
7.: Remélem az ukrán kormányt is kritizáltad, amikor elvette a saját őshonos kisebbségeinek alapvető jogait!
Vagy csak hirtelen mostanában jött meg a kritikai érzéked?
"Remélem az ukrán kormányt is kritizáltad, amikor elvette a saját őshonos kisebbségeinek alapvető jogait!"
Jelenleg Oroszország akarja romba dönteni a szabad demokratikus világot, nem Ukrajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!