Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért gondolják sokan, hogy...

Miért gondolják sokan, hogy "Putyin elszámolta magát"?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom ezt leírva. Én nem gondolom, hogy elszámolta magát. Mi van, ha tudatosan csinálja ezt. Úgy értem, hogy odaküldi a "szar" haditechnikáját elsőnek, az ukránok hatalmas veszteségeket okoznak nekik (Putyint nem érdekli az emberanyag, van bőven, az 50 éves technológia elvesztése sem), ezért úgymond indokot talál a nagyobb erők bevetésére, és legitimálja (legalábbis saját maga számára) a civilek legyilkolását, és városok szarrá bombázását, és Ukrajna elfoglalását.

Magyarán, "Jaj én szegény Putyin, látjátok? Az ukránok tizedelik a fiainkat, akkor most megkapják a magukét, eddig nem akartam Ukrajnát elfoglalni, de most aztán elfoglaljuk, mert nagyon felbőszítettetek!"

2022. márc. 2. 10:19
1 2
 11/11 Shai-Hulud ***** válasza:
94%
Hát senki nem mert szólni neki, hogy az ottan nem is 30 centi?
2022. márc. 2. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!