Miért lett volna olyan nagy baj, ha az ukrán elnök átengedi a vitatott területeket vagy akár egész Ukrajnát az oroszoknak? Most komolyan nem az számít, hogy ne legyenek halottak, sebesültek?
Az emberek nagy részének mindegy az ország neve, amiben laknak, az a lényeg, hogy tele legyen a gyomruk, legyen munkájuk, legyen béke. Szerintem olyan mindegy lett volna nekik az is, ha ezután Oroszország a neve az országuknak vagy akár Szovjetunió. Hogy lehet a nemzeti önérzet fontosabb annál, mint hogy ne haljanak meg emberek, ne legyenek nyomorékok.
Nem egy totál más kultúrába kerültek volna, ha ezentúl az oroszok irányítanak. Nem muszlimok vezették volna az országukat. Ugyanúgy minden ment volna tovább, ahogy eddig.
Mert kedves kérdező, így a rabszolgák gondolkodnak mint Te.
Én a helyedben átgondolnám az életemet.
Hát én baromira nem örülnék, ha holnaptól például Csongrád-Csanád megyét átcsatolnák Szerbiához, aztán magyar helyett szerbnek kellene vallanom magamat, meg kellene tanulnom a szerb nyelvet, stb... Úgy kéne ugrálnom, ahogy a szerbek fütyülnek... Egy lóf@szt!
Egy normális ember sem akar területeket elveszíteni a saját országából!
Ráadásul az orosz-ukrán háború nem is csak a területekről szól, hanem Ukrajnában Putyin a saját embereit szeretné látni hatalmon, akiket úgy mozgathat a háttérből, akár a bábukat. Nem arról van szó, hogy egy-két kisebb területet megszerezzen magának az országból, hanem még a megmaradt Ukrajnában is mindenkinek az oroszok kedve szerint kellene élnie. Saját, különálló ország, eszükben sincs orosz gyarmattá válni!!
28.
Ez nagyon nem ugyanaz. Az ukránoknak az égvilágon semmi gondjuk sem lett volna, ha a ruszkik uralkodnak rajtuk. Ugyanúgy jártak volna dolgozni, iskolába, vásároltak volna a boltban, mentek volna szórakozni, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!