Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Nato védelmi szövetség ez...

A Nato védelmi szövetség ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Olyan mint egyfajta rendőrség az Országok felett ?
2022. márc. 1. 23:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Jó én csak kérdeztem nem vagyok jártas ebben a témában"

Nem arra utalt, hogy nem értesz hozzá, és megkérdezted, hanem arra, hogy két kicsi sorba mennyi fogalmazási és helyesírási hibát tudtál "zsúfolni".

2022. márc. 2. 00:06
 12/24 A kérdező kommentje:
Hát igen értem bocs
2022. márc. 2. 00:07
 13/24 anonim ***** válasza:
31%
Inkább az oroszoknak kéne belátni hogy esélyük sincs kvázi az egész világgal szemben, ugyanis ha tovább folytatják az értelmetlen háborút, akkor nem kizárt hogy Ukrajnát mégis felveszik az EU-ba és a NATO-ba, aminek egyenes következménye hogy az amúgy is eléggé megtépázott orosz hadsereg egy pillanat alatt súlycsoportokkal komolyabb ellenfelek hadával kerülne szembe mint Ukrajna, nem hiszem hogy az állig felfegyverzett USA vagy a hipermodern brit-francia-német hadsereg ellen is ennyire magabiztosak lennének mint néhány mezítlábas, képzetlen ukrán ellen akik ennek ellenére hősiesen védekeznek.
2022. márc. 2. 00:09
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
Valahol azt olvastam, hogy az ukránoknál volt némi haderőreform amire szükség volt a NATO álmokhoz így részben átvették a NATO képzési és szervezési struktúráját. Ez magyarázatot adhatna arra is, miért szerepelnek ilyen "jól".
2022. márc. 2. 00:11
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem lesz olyan amilyen volt. Putyin hatalmas kárt okozott Ukrajnának, ezt soha nem tudják jóvá tenni.

Putyin kb. addig megy el, ameddig akar, kérdés, hogy meddig akar.

Egy német újságcikk szerint véletlenül az orosz nemzeti hírügynökség kitett egy napra egy cikket, amit a győzelemre írtak. Ebben a teljes megszállásról és visszacsatolásról írtak. Ha ez igaz, minden béketárgyalás csak elterelő hadművelet.

Orbánnak hamarosan új szomszédot köszönhetünk. Régebben viccelődtünk azokon a kérdéseken, hogy mi lenne, ha Orbán és Puty-in. felosztanák Ukrajna területét egymás között... Oroszország nem osztozkodik.

2022. márc. 2. 00:16
 16/24 A kérdező kommentje:
De ha az oroszok veszítésre állnak lehet mind meghalunk ha Isten nem lép közbe
2022. márc. 2. 00:19
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem fogunk mind meghalni. Ha Putyin atomot lőne ki, azzal a saját maga és népe sorsát pecsételné meg véglegesen, mert arra válasz is érkezne, és Oroszország megszűnne létezni.
2022. márc. 2. 00:25
 18/24 A kérdező kommentje:
Értem
2022. márc. 2. 00:26
 19/24 anonim ***** válasza:

John_McClane Tényleg egy európai országban sincs ilyen? Németország, Olaszország, Belgium, hollandia, Törökország! 🙃 mesélj még!

Romaniaban egyéb rakéta állomások vannak de képesek nukleáris fejeket is kilőni azok!

2022. márc. 2. 03:33
 20/24 anonim ***** válasza:
48%
17 ha Putyin atomos lől ki akkor mindenki meghal te gyengeelméjű!
2022. márc. 2. 03:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!