Putyin rossz ember?
Talán két fokkal jobb, mint Hitler, öt fokkal rosszabb, mint Orbán.
Tehát ha a rosszaság mértékegysége Orbán, akkor Orbán evidens, hogy 1 Orbán, Putyin 5 O, Hitler 7 O.
Sokakat érdekel a kérdés, hogy akkor hol van Gyurcsány...0,2 O, Karácsony meg 0,0000000000000001 O.
Szerintem nem rossz ember.
Jobb ember, mint például Lázár János, Rogán, Mészáros, Holik, a győri expolgármester, az ibizán gruppen szexelő louivuitton táskás ficsúr (elfelejtettem a nevét, mostanában eltűnt a médiából..) és társai...
Ajánlom nézzetek meg egy-egy privát felvételt/interjút a fent említett személyekkel és látjátok a különbséget, megdöbbentő.
Putin egy egyszerű ember, - ahogy beszél, a kommunikációja, a hangja, a beszédstílusa, a megjelenése stb. - ahhoz képest mekkora hatalma ma, végtelenül szerény, alázatos.
Nem tudom elképzelni erről az emberről, hogy 60km -es tanksort indít civileket gyilkolni. Azért csinálja hogy megmutassa félni kell tőle, mert lehet is.
Erről az egész kialakult helyzetről a nagyokos nyugat tehet. Addig-addig hergelte, bosszantotta Putint, hogy a sarkára állt, hátha így leesik a beképzelt nyugatnak vegyen vissza, mert ők (USA, Németország) már rég nem akkor hatalom, mint aminek hiszi magát.
Szerintem ezzel az egésszel ez az egyetlen célja.
Kína a Covid-dal akarta ezt megmutatni, nem sikerült megértenünk. Majd most. Talán..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!