Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin politikailag úgy...

Putyin politikailag úgy viselkedik mint egy durcás hisztis kamasz hülye gyerek?

Figyelt kérdés

Atombombával meg nukleáris fegyverrel meg minden tömeg irtó fegyvert bevett a világ ellen ha nem lehet az övé az utolsó szó?

Nekem úgy fest

2022. márc. 1. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Én ezt hallottam amúgy, hogy az oroszok miatt akarnak, hogy legyen biztosangosabb nekik"

Teljesen mindegy, mi miatt akarnak, Oroszország egyértelművé tette, hogy nem engedi, hogy Ukrajna NATO-tag legyen (most már amúgy hajlik rá Ukrajna, hogy ezt elengedje). A ballib ellenzék hiába hőbörög, hogy Orbán mért vétózta meg Ukrajna NATO-tagságát (őket ugye nem zavarja a kárpátaljai magyarok elnyomása, most teljes vállszélességgel kiállnak az ukránok mellett, bezzeg az ottani magyarok mellett soha fel sem szólaltak, akkor sem, amikor durva atrocitások érték őket), a valóság az, hogy a háború ezzel abszolút nem lett volna elkerülhető, sőt. Csak meg kell nézni, hogy Oroszország ugyanúgy fenyegeti Finnországot és Svédországot, ha NATO-tagok akarnak lenni, mint Ukrajnát. És valószínűleg náluk se a levegőbe beszél.

[link]

2022. márc. 19. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:

"Oroszország ugyanúgy fenyegeti Finnországot és Svédországot"

Csak azt nem értem, akkor Észtország, Lettország és Litvánia hogy lehet NATO-tag? Határosak Oroszországgal.

2022. márc. 20. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!