Putyin politikailag úgy viselkedik mint egy durcás hisztis kamasz hülye gyerek?
Atombombával meg nukleáris fegyverrel meg minden tömeg irtó fegyvert bevett a világ ellen ha nem lehet az övé az utolsó szó?
Nekem úgy fest
"Én ezt hallottam amúgy, hogy az oroszok miatt akarnak, hogy legyen biztosangosabb nekik"
Teljesen mindegy, mi miatt akarnak, Oroszország egyértelművé tette, hogy nem engedi, hogy Ukrajna NATO-tag legyen (most már amúgy hajlik rá Ukrajna, hogy ezt elengedje). A ballib ellenzék hiába hőbörög, hogy Orbán mért vétózta meg Ukrajna NATO-tagságát (őket ugye nem zavarja a kárpátaljai magyarok elnyomása, most teljes vállszélességgel kiállnak az ukránok mellett, bezzeg az ottani magyarok mellett soha fel sem szólaltak, akkor sem, amikor durva atrocitások érték őket), a valóság az, hogy a háború ezzel abszolút nem lett volna elkerülhető, sőt. Csak meg kell nézni, hogy Oroszország ugyanúgy fenyegeti Finnországot és Svédországot, ha NATO-tagok akarnak lenni, mint Ukrajnát. És valószínűleg náluk se a levegőbe beszél.
"Oroszország ugyanúgy fenyegeti Finnországot és Svédországot"
Csak azt nem értem, akkor Észtország, Lettország és Litvánia hogy lehet NATO-tag? Határosak Oroszországgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!