Miért az a perverziója egy csomó embernek, hogy véreztessük ki Oroszországot?
10: így van, egy ekkora ország, ráadásul ilyen zsarnoki,erőszakos vezetéssel mindig veszélyt jelent ránk
Essen szét kisebb országokra, akkor azok ellesznek egymással, és itt nem kell aggódni, hogy mikor dönt a megkattant Putyin, hogy megint támadjanak meg valakit.
Úgy látom, mindenki elfelejtette, hogy Ukrajna már 8 éve folyamatosan Donbasszt bombázta, beleértve az oroszajkú, civil lakosságot. Meg azt, hogy betiltották a orosz nyelvet az országban a magánbeszélgetéseken kívül.
Nem vagyok nagy rajongója az ex-KGB-s cárevics elvtársnak, de megértem a felháborodását...
12: a keleti régiókat pénzzel és katonákkal eddig is tömte Putyin, hogy a szakadárok tartsák neki a területet.
Az a terület Ukrajna része, csak ugye le akarja szakítani a mohó Putyin elvtárs azt is.
Nehogy már az legyen, hogy az általa pénzelt szakadárokkal vívott háborő jogossá teszi, hogy elfoglaljon egy szomszédos országot.
"Ukrajna már 8 éve folyamatosan Donbasszt bombázta, beleértve az oroszajkú, civil lakosságot."
Ki is kezdte azt a polgárháborút? Ki adta a "felkelőknek" a fegyvert? Felszerelést? A légvédelmi komplexumot amivel ledurrantották a maláj gépet?
"Úgy látom, mindenki elfelejtette"
Azzal meg senkisem példálózik Oroszországban, hogy mennyire jó soruk van az ukránoknak az elmúlt évtizedben és semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem éri. Vajon miért?
(Az írás ironikus hangvételű)
"Nem vagyok nagy rajongója az ex-KGB-s cárevics elvtársnak"
Az lehet, de hogy neki dolgozol az biztos (elvtárs).
Koszovót a függetlenség napján 8 állam, egy év alatt több, mint 50 állam ismerte el. Luhanszkot és Donyecket az első nap egymásnak, hat év alatt egyedül Dél-Oszétia ismerte el.
Rendben legyen független a Luhanszki Népköztársaság és Donyecki Népköztársaság, csak akkor arra mi a magyarázat, hogy a csecsenek nem lehet függetlenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!