Miért az a perverziója egy csomó embernek, hogy véreztessük ki Oroszországot?
"Miért akarják, hogy Oroszország szenvedjen?"
Putyin miért akarja, hogy Oroszország szenvedjen? 144 millió orosz miért akarja Putyint, aki azt akarja hogy oroszország szenvedjen?
Hogy a sajat gazdasagi es politikai elitje is nyomast gyakoroljon ra. Ha a nep ha elkezd lazongani az akar Oroszorszag szetesesehez is vezethet.
Remelem 100 reszre hullik szet az az orszag.
Áh értem.
Tehát a nyugat két legyet üt egy csapásra. Megpróbálnak keménynek látszani, és egyúttal leszámolnak Oroszországgal, mert ők megtehetik. Világos.
Azt eddig is láttuk, hogy a ruszkikat ki akarják hagyni a nyugati-globalista rendszerből, ami mostanában épül. De az még nekem is kemény, hogy konkrétan kicsinálnak egy országot. Nyilván ez a USA-EU műve, az ő érdekük Oroszország összeomlása. Elismerem, szép húzás!
De azt akkor sem értem, hogy az átlag magyar kommenthuszár miért tapsol ezeknek az intézkedéseknek, és vihog magában kárörömében, hogy "Hú, most odab*szunk a ruszkiknak!". Értik ezek az emberek, hogy mi történik most tőlük keletre? Költői kérdés, nyilván nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!