Mi lesz ha ha eléri Kijevet a 65km hosszú orosz konvoj?
"A másik meg, hogy honnan jön az menetoszlop, mert nagyon nehezen ér oda, a kínai határtól?"
Feltételezem kicsit összetettebb mint oda kocsizni csak simman.
Felderiteni, biztositani, összehangolni.
Megállnak a benzinkútnál és beszaladnak egy Sportszeletért meg egy kávéért kevés tejjel. Elfogyasztják kedélyesen, megtanklonak aztán mennek tovább.
Ugyan már... Gondolhatod mi lesz... sajnos vér, verejték, szenvedés, könnyek és romok.
"Többnyire teherautókból áll, így inkább logisztikai céljai lehetnek – állapították meg brit elemzők azokról a felvételekről, amelyek alapján korábban számos lap egy Kijev felé tartó 64 kilométeres orosz konvojról számolt be."
Most miért pontoztátok le a 11-est? Ha nem veszünk róla tudomást, lepontozzuk, aki belinkel egy képet róla, akkor nem lesznek ukrajnában nacionalista csoportok, meg félkatonai szabad csapatok?
Ne gyerekeskedjetek már légyszi! 😂
Mindenféle hivatkozás nélküli kép, ilyet szó szerint bárki tud csinálni...
Akár az oroszok propaganda céllal, akár a kedves feltöltő, da ha nagyon megerőltetem magam, még én is.
Jó lenne valami hivatkozás egy ismert hírügynökséghez, vagy újsághoz, ahol ez megjelent.
Anélkül hiteltelen az egész.
Bevallom, én nem találtam...
De a lap jellege és szellemisége miatt nem is nagyon keresgéltem tovább. Ennyire szélsősőges tartalommal ritkán találkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!