Miért ilyen rosszindulatúak a politikusok?
Még szombaton kint voltam a kecskeméti repülős napokon és, ahogy sétáltam a családdal egyszercsak látom, hogy érkezik 4 fekete autó a tömegben villogóval felszerelve, benne öltönyösökkel. Az egyiküket felismertem, Németh Szilárdot. Azonban amikor közel értek hozzánk, ott mutogatott nekem a kocsiból arra utalva, hogy mit képzelek én magamról, hogy az útjukba merek állni. Még az ablakra is rá csapott egyet.
Én ezt nem értem, miért ennyire rosszindulatúak? Én nem bántottam őket.
Honnan tudod hogy neked mutogatott?
És honnan tudod hogy azt hogy menj arrébb?
#4 Hátul el volt sötétítve, de a pilóta fülke és az anyósülés látható volt. Ő az anyóson ült.
#5 mivel egy olyan tömegrendezvényről volt szó ahol több tízezrek vannak kint így nem olyan egyszerű, hogy fogom magam és elugrok előle. De amikor 3-4 méterre volt tőlem akkor lehúzódtam.
Minek tébláboltok ott, ahol az autók járnak.
Mondjuk nm biztos, hogy neked mutogatott, de ha én vezetnék és valaki elém ugrana, én is csapkodnék, hogz lehet valaki ennyire szerencsétlen.
"Hátul el volt sötétítve, de a pilóta fülke és az anyósülés látható volt. Ő az anyóson ült."
ILYEN NINCS, SOHA nem ülnek fontos emberek a soför mellett!!!!
#7 Nem a közúton álltunk. Forgalom elől elkerített területen amely azért lett kialakítva, hogy az emberek sétáljanak rajta.
Még a katonáknak sem engedték meg, hogy ott közlekedjenek járművel, akkor nekik miért engedik? Sétáljanak be a lábukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!